tombikinannesi Kızlar sabahtan beri sağ göğsümde 5 dakika arayla gelen yanmaya benzer kısa süreli ağrı oluşuyo. Canım bişey istemişti yemedim daha ondan mı acaba başına gelen var mı
zehrababy tombikinannesi olabilir Valla ben ne zaman canım bişey çekse yiyemesem aynısı oluyor bir kaç güne de şişiyor zaten. Bidahakine avucunu yalayıp memene sür yiyemezsin canının çektiğini bizde öyle derler ve bence saçma ama işe yarıyor 😅
balba tombikinannesi hemen canının çektiği besini tüket bir de aile büyüğü yani annen varsa ya da kayınvaliden yoksa eşine de muhakkak göğsünü okutmalısın o zaman tamamen geçecektir inşAllah☺️☺️☺️☺️
tombikinannesi zehrababy kaynanam yiyecekler anlatır sonra da böyle derdi ne sinir olurdum anlatma bari de çekmesin canım yaniii 😂😂 yarın yicem inşallah ya alabiliceğim bişey aslında da çok önemsememiştim
zehrababy tombikinannesi of sorma benimkide aynı ya hamileyken bile anlatıyordu emziriyorum hala anlatıyor hiç demiyor bu kadının yanında Bi şu çenemi kapatayım canı çekmesin. Annem hamileyken de şimdide yemekle ilgili ağzını açmıyor kadın canım çekmesin aklıma düşmesin diye
zehrababy tombikinannesi bilerek yapıyorlarsa eğer gerçekten çok yazık sanki kendileri hamile olmadı insan biraz halden anlar