ebrukaracacan Kızlar yaptığım çorbalar özleşmiyor yani dışarıda yapılan gibi ya da annelerin niye ya neyi yanlış yapıyorum 😂
Gakkoyenge ebrukaracacan fazla su katıyorsunuzdur az kaynatıyorsunuzdur ya da çok har ateşte pişiyordur
Yaademm ebrukaracacan mercimek çorbasına falan 1 kaşık un koyun görün kıvamını kayinbabam aşçı ordan biliyorum🤣
ebrukaracacan anneann aslında onu düşündüm yüksek ateş olup bi anda o yüzden suyumu çekiyor ben pişti sanıyorum
ebrukaracacan egelsenkonuss hepsi mesela tarhana hani sanki böyle taneleri ağızda geliyor o yüzden çoğu zaman blender kullanıyorum
selambengeldim ebrukaracacan tarhana hani sanki böyle taneleri ağızda geliyor Tarhanayı ıslatıp yaparsanız taneli kalmıyor aslında pişirirken hep çırpıcıyla karıştırarak pişirirseniz pütürsüz oluyor. Kavurup yapıyorsanız onda benimde taneli kalıyor blendır yapıyorum bende pişince
Mnli ebrukaracacan tarhanayı sıcak suyla yapınca güzel olmuyor bence soğuk suyla güzel oluyor ama mercimeğe un çorbasına arpa şehriyeye sıcak su
maygirl ebrukaracacan tarhanayi biras suda bekletip cozdurceksiniz dger sekilse diri kaliyor.zaten minik taneli ve corba blend gereksiz ya.suyunuda fazla koyiyorsanız cok sıvı su gbi olablir.
durulandiniz ebrukaracacan Yağ salça sarımsak soğuk su üstüne tarhana kısık ateşte karıştırıyorum Hiç taneli kalmaz
ebrukaracacan Yaademm koyuyorum ama ne biliyim yani misafir falan gelince beğeniyor yada öyle diyorlar ayıp olmasın diye 😂 ama ben kendi yaptığım ı beğenmiyorum bi özlememiş gibi oluyor
egelsenkonuss ebrukaracacan tarhanayi ıslatıyorum ben en az iki saat bekliyor suda sonra pişiriyorum kısık ateşte de 10 15 dk kaynatiyorum çok güzel özlü özlü oluyor