yedi777 Başlık ta belirtiğim bu ürünlere alerjıisi çıktı 7 aylık bebeğimin.ek gıdaya gectık ama sabah kahvaltıda ne verecegımı bılmıyorum .bu süreçlerden geçen annelerden yardım istiyorum 😔😔
bendenbirtanedahayok yedi777 avokado, havuç, patates,kabak zeytinyağlı olarak verebilirsiniz. Meyvelerden elma, muz, armut. Öğün olarak kuzu kıymada veriliyor diye biliyorum.
aybkm yedi777 pankek yanına avakado veya muz. Bizde ekstra buğday alerjiside olduğu için yulaf unu ve az karabuğday unu, su, zeytinyağı damlatıyorum içine zeytin ezmesi. Pekmez veriyorsan 1 çay kaşığı yanına.
bendenbirtanedahayok esoessss badem sütünde de süt proteyini var kesinlikle kullanmayın. Doktora özellikle sormuştum
esoessss bendenbirtanedahayok kendisi yapabilir çok güzel tarifler var ayrıca olmayan kapalı ürünler var
bendenbirtanedahayok esoessss süt alerjisinde asla süt olan bir şeyi kullanamazsın dedi doktor ne badem ne başka bişey olmaz dedi yanlış yönlendiemeyin lütfen.
esoessss bendenbirtanedahayok hanım efendi yulaf sütü ve badem sütü inek proteini içermez iyi araştırın veganlar neden badem sütü yulaf sütü içiyor? Siz araştırmadan yönlendirmeyin iyi araştırmanızı tavsiye ederim 😊