Fatmanurozgr Merhaba 👋 kızlar Bebeginize Ne Zamana Kadar 🧤 Eldiven Taktınız Bebeğim 3 buçuk Aylık Ve Sadce Uyurken Takyorum 40ndan sonra uyurken taktm hep elini gözne götryo aglyo basen gözne sokyo sanrm oyüzdn Takyorum ama takmak istemyorum gelisimni etklemesin dye Sizler Ne zaman bırktnz 💁
yokbecanim Fatmanurozgr ben hiç takmadım 😬 gözüne sokmadı elini hiç Allaha şükür.bikaç kere hafifçe yüzünü çizmişti ama bebeklerin hemen iyileşiyor yaraları zaten.tırnaklarını güzel kesiyorsanız korkmayın çizilmez herhalde ☺️
Misskokulum Fatmanurozgr ben her hafta düzenli olarak tırnaklarını kesiyorum ilk 1 ay taktım sadece su an 4 aylık hiç takmıyorum arada yüzünü Çizse de çok umursamıyorum iyileşiyor hemen çünkü ellerinin açık olması gelişimi açısından önemli
Deletedmom285 Fatmanurozgr 2 gün hastanede taktım canım sadece eve geldik yüzünü yırttı ama alıştı sonrasında herşeyi elleriyle tanıyorlar gelişimi için çok önemli ellerini kullanabilmesi ve tanıması 🧸🧸
Farahzeynep Ben hastane harici takmadım, yüzünü yırttı ama sonra alıştı bıraktı. 3 aylıkken her şeyi tutup çekmeye başladı zaten. Bence artık çıkarabilirsiniz, tırnaklarını kessin. Eli ile tanıyacak her şeyi.
Fatmanurozgr Farahzeynep yokbecanim ozge3747 Misskokulum i Deletedmom285 Sahreyldrm Siyahbeyazl Hepinize Teşekkür ederim kızlar her hafta düzenli bir seklde kesyorm ama sürkli gözne götrdgü İcin cok czyo aglyo ondan takyodm artk taktmyı düsnmyodum soncta iyilesyo cabk sormk istdm cevplarnz teşekkürler 🤗🥰
Sahreyldrm Fatmanurozgr bana 40ı çıkana kadar tırnakları kesilmez dediler o yüzden eldiven taktım ama 40. Gün çıkarıp tırnaklarını kestim açtım sonra da tekrar takmadım sık sık da kesiyorum cizmesin diye takmayın bence artık siz de öyle çize çize alışacak hep eldivenle uyumaya alışmasın maşallah büyümüş artık
Siyahbeyazl Fatmanurozgr gec bile kaldiniz bebege yazik ellerini taniyacak bir iki cizikden birsey olmaz, tirnaklarini duzenli kesersen iyi olur, ben hic kullanmadim
Srnygtkarabnr Fatmanurozgr 40 tan sonra hiç takmdım ben canım tırmaklarını hep kesiyorum cizmedi daha hiç kendini
Fatmanurozgr Srnygtkarabnr Acemianne22 esilesil dvran22 Ikrazumra19 miranrenas Tesekkür ederim kızlar 🥰🤗
esilesil Fatmanurozgr ilk doğduğu zamanlar taktım ama 1 ay sürdü sürmedi. Taktırmak istemedi ağladı sürekli ben de takmadım
dvran22 Fatmanurozgr ben takmadım canım sürekli tırnaklarını kestim yüzünü çizse de o an ki acı ile ağlar sonra susar, o yüzden eldiveni çıkar uyandığında ellerini görsün keşfetmesine izin ver ..Benim kızım uyandığında ellerine bakar bi süre izler sonra ağzına sokar sıkıldıktan sonra ağlar bende öyle onu yataktan çıkarırım
miranrenas Fatmanurozgr Ben ilk oğlumda iki ay takmıştım kimse de bana neden bu kadar takıyorsun demedi benimde hiç aklıma gelmedi açıkçası sonra uzanma problemi yaşadık bir çocuk gelişimci ile görüştük tamamen eldiven dedi ve tavsiye ettiği şeyleri yaptık düzeldi uzanmaya başladı ikinci oğlumda hastane de bile çıkarttım hemen asla takmıyorum herşey birer tecrübe işte