Biz eylülü sonundan yakaladık 30 Eylül doğumlu benim minik oğlum 🥰4 ay 11 günlük.
🎈Gaz problemimiz hala var artık çok yoruldum, gazını çıkaramayınca çok huysuz oluyor ne masajlar yapıyorum bazen çıkarıyor bazen faydası olmuyor. Her damlayı denedim yediklerime de dikkat ediyorum kimyon rezene hep içiyorum ama nafile... Bu bizim büyük sorunumuz.
🎈Her şeyi ağzına alıyor, Freud’a göre Oral dönemdeler o yüzden keşif amaçlı her şeyi ağzına götürüyor engel olmuyorum temiz olmasına özen gösteriyorum.
🎈 Dönmeye başlamadı mesela yüz üstü iken sırt üstü ve ya tam tersi dönemiyor henüz hatta yüz üstü durmayı sevmiyor. Gazı da çıksın diye yüz üstü koyuyorum sırtını da masaj yapıyorum pek hoşlanmıyor beyfendi.
🎈 Emiyor şuan ek gıda düşünmüyorum sütüm azalırsa mamayla desteklemeyi düşünüyorum 180 günü doldurmadan sindirim sistemi gelişmiyor diye biliyorum. Beş buçuk aylık olduktan sonra belki biraz yoğurt tattırırım.
🎈 Çıngırak, diş kaşıyıcı bunlarla oynuyor, birkaç oyuncağı da var o şekilde günleri geçiriyoruz.
🎈Uyku düzenimiz malesef yok. Geceleri sık uyanıyor. Dün gece biraz iyi uyudu ama ondan önceki gece saat başı uyandı. Gazını çıkarınca daha rahat uyuyor.
Bizim böyle bu civarlar ☺️