nesegul Kızlar en etkili gaz damlası hangisi sizce oğlum hiç gaz atamıyor öneri yapın lütfennn Bizim daha önce kullandıkları mız sunlar Nurse Harveys Simplex Metsil Symbiosys bifidrop Relactaz
nesegul endegerlima nurse Harveys ağlama krizleri yaptı bizde 20 gün kullanımdan sonra çok şikayet var onun hakkında sağlık bakanlığı onaylı da değil zaten o yüzden kullanmak istemiyorum
balkizlar nesegul zinco kullandım ama faydalı mı bilmiyorum bio gaia ya da Nbl probiyotik alın gaz damlasından daha iyi
nesegul balkizlar bigaia yok hicbiryerde bulamıyoruz doktorumuza probiyotik kullanın dedi zaten ama araştırıyorum hangisi iyi diye bigaia bulsam alicam☹️
nesegul 0645 nurse Harveys ağlama krizleri yaptı bizde 20 gün kullanımdan sonra çok şikayet var onun hakkında sağlık bakanlığı onaylı da değil zaten o yüzden kullanmak istemiyorum
balkizlar nesegul nbl de iyi doktor bize ikisinden birini al demişti nbl aldık bio gaia yok artık galiba biz de bulamadık
nesegul haydii her emzirmeden sonra masaj yap gazını atmasını sağla öyle emzir zeytinyağı içir ben günde 2 sefer 1 çay k veriyorum. Birde kabızlığı için yapmıyor ya hani kakasını kendisi içinde kabız olmasın diye dulcosoft veriyorum