252504 Merhaba, öncelikle Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinizi, ben 64 kilo ile hamile kaldım ve 90 kilo ile doğuma girdim :) oğlum 18 aylık oluyor yakında ve bir kaç aydır da 65 kilodayım. Ama sizinle aynı zamanlarda aynı durumdaydım, ben kilo almadım doğum sonrası fakat uzun süre 75te falan takılı kaldım hiçbir şeyim olmuyordu ben eski ben değilimdim ve modum yerlerdeydi maalesef, iştahım da çok açıktı çünkü, bu da benim umudumu kırıyordu 🥲 artık bir şeyler yapmam gerek dedim ve sadece salata yemeye başladım, üstüne de yağsız et falan. Bunu uzun süreli ara ara yaptım. Doyana kadar salata yedim yani 🥴 acıktıkça tekrar tekrar 🫠 Benim sütüm iki aya yakın geldi bu arada, o yüzden yeme içme konusunda daha serbest hareket edebildim. Ve itiraf ediyorum ki kendimi aç bıraktığım da çok oldu süreci hızlandırmak adına 🤦🏼♀️ midemi küçültmem gerekiyordu ve sonunda oldu, eski iştahsızlığıma geri döndüm. Oğlum hareket etmeye başladıktan sonra inanılmaz hızlı vermeye başladım, yemek yemeye fırsat bulamayacaksın diyorlardı doğruymuş. Bu benim kişisel tecrübem oldu tabi, her bünye farklı, görünce umutsuz günlerim aklıma geldi, moralinizi bozmayın sakın 🙏🏻 Daha çok yeni bu durumda olmanız çok normal, mental olarak da biraz toparlanacaksınız eminim ve daha istikrarlı bir beslenme düzeni oluşturacağınızı düşünüyorum 🌸