Meri-Mel Memur arkadaşlar belki bilir ,bilmeyen varsa diye ücretli öğretmenlik yapan,özelde çalışan arkadaşlarım form doldurduğunuzda özellikle bu yayıncılık size ücretsiz düzenli kitap gönderimi yapıyor bilginiz olsun daha bugün taze geldi 🍁♥️🥰
NariNariKiminYari Meri-Mel postla alakasız lisedeyken öğretmenler öğrenci seçip böyle yayın evinin gönderdiği kitapları verirdi. Hiç bana vermiyorlar diye çok üzülüyordum🫠
Meri-Mel NariNariKiminYari Aaaa hiç denk gelmedim ben ogretmenlerimde ,kendim de öğrencilerime fotokopi çekip verdim çünkü bir tane geliyor soru görmüş oluyorlar topluca diye fakat onlarda muhtemelen az diye herkese veremiyordur 🙈🥺
NariNariKiminYari Meri-Mel test kitapları da çok pahalıydı içim gidiyordu🫠 hala ara sıra paragraf çözerim çok seviyorum test kitaplarını.
Meri-Mel NariNariKiminYari Ben de ablatim bozukluğu çözüyorum aslında sayisalci olduğum halde 😅🙈🥲 Eğlenceli gelirdi lise zamanı test çözüp kitap bitirmek çok havalı idi ,ben de dershaneye gitmiştim onunkiler vardı hala kitaplar aşırı pahalı 😞
NariNariKiminYari Meri-Mel bende sayısalcıydım ama paragraf lise dönemimde ki kanayan yaram olduğu için hala çözüyorum 🥲 türkçesi geri olan bir çocuktum hala daha konuşurken kelimeleri unutup yanlış konuştuğum oluyor 🙃
Meri-Mel masterchefiniz Kpss için godermiyor ,sizi çalışan olarak değerlendirdiği için ogrencileriniz ve siz inceleyip fikir veriyorsanız daha çok lise kısmıni bunlardan çalışabilirsiniz ama akademi kısmı yok
[silindi] Meri-Mel anlatım bozuklugu artık gelmiyor sınavda ya 😃keşke kpss çalışanlar içinde gonderilseymis süper olurmuş
Meri-Mel [silindi] Ne yazık ki yok anlatım bozuklugu keşke gelse seviyorum , ama konuşma ve yazmada çok fazla yapıyorum onu kastettim😅🙈