umaymomece Merhaba 6.aya girişimizle birlikte kızımda meme reddi başladı mamayıda düzgün içmiyor binbir türlü oyunlarla zor içiriyorum oda 4-5 saate ancak içiyor aşırı huysuzlaştı deneyimli anneler bu durumu yaşadımı acaba
Eminosman_dilek umaymomece o meme reddi bni bitirmişti bi dönem oyun klmadı yapmadığım 😄 birde süt az ise istemiyor inatlaşmamak lazım ek gıda olduğu için güveniyor olabilir diş döneminde bu tip şeyler olabilir
umaymomece Eminosman_dilek doktor diş için tomurcuklanma var dedi sadece bilmiyorum dişte olabilir geçicimi bu durum ek gıdada daha yeni tadımlara başladım 3 gün kuralı dahi bitirmedim daha 🥲 çok yorucu bir durum peşinde meme gezdiriyorum geri atıyor kendini
Eminosman_dilek umaymomece geçiyor ama bazen bebek memeyi bırakıyor sakın korkma birtek sen değilsin bir şekilde doysun yeter şimdiki aklım olsaydı o kadar stres yapıp moral bozmazdım
masterchefiniz umaymomece dişi acıdığı için içmiyorda olabilir benim kızım 5 aylık emerken sinirleniyor acıyor büyük ihtimalle
Eminosman_dilek masterchefiniz aslında diş çıkarma döneminde emmeye çok düşer bebekler oğlum gece saat başı kalkardı emerek uyurdu köklü dişlerin zamanında