Esrakdr Selam arkadaşlar bı kızım olacak Zeynep ismikesin ama yanına güzel bir isim bulamadık eşime beğendiremedim. Bı oğlum var o 2 isim olduğu için kizada iki olsun istedim ama beyefendi begenemedi bı turlu
denizzzz17_ Zeynep Mira☺ bu Arada Allahım hayırla sağlıkla doğup büyütmeyi nasip etsin ikinci çocuk fikrine durumuna alışabildiniz mi acaba 19 aylık oğlum var iki gün önce hamile olduğumu öğrendim çok ağladım nasıl olacak diye sizde korktunuz mu
Esrakdr denizzzz17_ ilk öğrendiğim de kafamı duvarlara vurdum şuan 16 haftalık m oğlum 22 aylık ve inanılmaz zor aksi inat hersye ağlayan bı çocuk. Çok üzüldüm alışamadım yemin ediyorum halada alışmış değilim. İsteyerek olmadı şok geçirdim ama rabbim vermiş kabul etmekten başka şansım yok tu . Hala hamile gibi değilim asla alışamadım
zeynoelo Esrakdr ben zeynebi Adıyaman da bı hocam var yanina bı isim daha koymak istiorum dedim yok dedi beni dinlersen çok naif derin bı isim keainlikle gerek yok demişti tek Zeynep kaldı ama çok cadı oluyorlar 😁