NmalkoC Dondurmalikahve karcher sc3 easyfix kullanıyorum genel olarak memnunum koltukları yerleri falan güzel temizliyor fakat o fırınlarda kalıplaşmış yağ lekelerini falan cıkarttıgını gösteriyor ya okadar ağır lekeleri temizlemiyor ama genel olarak camlara duvarlara heryere kullanıyorum memnunum
alinduhatg Dondurmalikahve kiwi kullanıyorum memnum ama öyle kalıplaşmış lekeleri çıkarmıyor ben ılk kullanımda aspirin sıkmıstım
bidebayilistersenferiya Blackcloud ablamın koltuğunda boy boy iz kaldı kumaştan ya da yanlış kullanimdan olabilir ama dikkat edin
Blackcloud bidebayilistersenferiya Yok canım ben buhar makinesi değil direkt halı koltuk yıkama makinesi istiyorum.
bidebayilistersenferiya Blackcloud sonradan anladım ya şimdi bende bakıyorum trendyoldan aceba koltuğu pırıl pırıl yapar mı
Blackcloud bidebayilistersenferiya Karcher düşünüyorum ama kararsız kaldım. Fikir verirseler ona göre ayarlayacağım bir şeyler.🥲
Kitsu Karcher i bilmiyorum ama ben memnunum buharlı temizleyiciden. Az önce banyoyu bir elden geçirdim şuan temizlik yapıyorum kahve molası verdim iyi ki almışım dediğim şeylerden biri