eslemgorkem kızlar yigenim iki günden beri ateşli düşüp düşüp geri çıkıyor fitil ateş düşürücü falan veriyo ama sönüp geri çıkıyor. öksürük grip hiçbir şey yok sadece ateş neden olur bu
Delux eslemgorkem aynısı iki gündür boyleyız dün gece sabaha kdr vardı sabah 6 da düştü terledi iyice üstünü degıstım bi kaç defa sonra bi anda durdu ateş neyin nesıydı anlamadım dişten suphelendım çünkü gribe dair hiçbir belirti yoktu ne öksürük ne tıksırık hapşırık burun akıntısı hırıltı nokta belirti yoktu çok şükür bugünde ateş çıkmadı bende anlamadım
Eminosman_dilek eslemgorkem geçenlerde oğlumda aynı bu şekilde oldu hatta takip ettim 38.5 üstüne çıkmadı bunun için viral enfeksiyon olabilir dedi doktor tabi o gün götürmedim keyfi yerinde diye
eslemgorkem Seymaseda Delux ben de anlamadım iki gündür yeğenimi de ateşi var dün sadece 39 oldu hemen indi zaten bugün de 37′nin üstüne çıkmadı ama hep halsizlik bu öksürüğü tıksırık hiçbir şey yok
eslemgorkem Eminosman_dilek çok garip çocuklarda ne hastalıklar çıkıyor anlamadım bunu da ilk kez görüyorum sadece ateşi dişten de olduğunu düşünmüyorum çünkü dişe dair belirti yok benimkinde de
Seymaseda eslemgorkem Salgın var çocuğun vücutta viral enfeksiyon var veya inatçı ateş olabilir dönüşümlü şurup ve filil verip ılık pres yapabilirsin
Eminosman_dilek eslemgorkem ben artık sarımsak bal limon yapıyorum haftada bi kere baktım hapşırma başlıyor yine bi çay kaşığı veriyorum inanın artık çözüm arıyor insan
aysssssss Kızlar aynı durumu yaşadım tek sebebi şuan bütün bebeklerde var ve doktorlar bile bilemedi özel klinige gitti. Orda burundan sürüntu alıp bildiler kanda çıkmıyor maalesef domuz gribi bı ilaç var onu 48 saat içinde kullanınca hafif atlatiyor
eslemgorkem aysssssss sağolun hanımlar boğaz enfeksiyonuymus bugün hastaneye götürdük antibiyotik verdi ateşi çıktıkça ateş düşürücü veruoruz
aysssssss eslemgorkem burnundan coronadaki gibi sürüntu aldılar mi antibiyotik hiç ise yaramiyo çünkü domuz gribiyse boş yere cocouguna antibiyotik verme
eslemgorkem aysssssss ateşi düştü çok şükür iki gün sürdü bugün hafif oldu geçti geri yeni bir post actm bakar mısınız belki bilginiz vardır profilimde