farfur umyhl hiç birsey, acile gitmiştim birsey yazmadı ağrı kesici serum yazdı bende almadım sinirim bozuldu çünkü
hemshireanne umyhl hicbisey. Sık sık dezenfekte. Zencefil. Bide maskeyle durun. Ben hatta maskeyle uyuyorum çok çabuk geçiyor. Maske burnumuzdaki kurulugu gideriyor buda iyileşmeye yardimci oluyo
farfur umyhl ya işte ne bileyim bende şaşırdım eşime Allah aşkına eve gidelim evde de ağrı kesici alırım hastahanede yarım saat bir saat kalacağıma çocuklarla
Elvinemine ElifciginAnnesi yok kiz maskeyi asla cikarma bende iki gün geip oldum ve bebegime gecmedincok sukur .seninkinede gecmez inşallah
ElifciginAnnesi Elvinemine inşaallah meme reddi yaşıyorum pskolojim kötü bide hastalık maske çok zor süreç
Elvinemine ElifciginAnnesi kac aylik canim meme reddi en zoru🥲en zorlu surecden geciyoruz hepimiz .alalh yardimcimiz olsun
ElifciginAnnesi Elvinemine 3 ay 9 gnluk 2 bucuk aylıktan beri var bugün şiddetlendi ikisini de almıyor uykuya uykuya geçite verebildm
Elvinemine ElifciginAnnesi ya ne kadar red edese etsin ver benim kizda o ayda memeyi red etdi sutum azdi zaten sutum kurudu .ben basaramdim rabbim yardımcın olsun