mombabe Kaç damla kullanıyoruz? Hemşire kaç kiloysa o kadar damla dedi. Misal 5 kgya 5 damla gibi. Doğru mu anladım acaba ?
kaldera8 mombabe bize de öyle demişlerdi sonra doktorumuz her gün 20 damla dedi kiloya göre değil dedi o şekilde devam etmemize rağmen depolarimiz tahlil sonucunda boş çıkınca bestiron plus suruba geçirdi doktorumuz. Bir doktora danissaniz daha iyi bence
Nurburakbyk mombabe oglumada kilo başına bir damla olarak kullandım şuan kızıma da aynı şekilde başladım çok yorum okudum burda faydası olmadığını ama bizde öyle bişey olmadı kan tahlilleri gayet iyi çıkmıştı şükür☺️
papatya__ mombabe ocean kullananlar daha doğrusu yanlış kullananlar hep demir eksikliği yaşıyor 9 aylık kan rutinin de bizde çıkmadı çok şükür 🥲🥰1 ml yani 20 damla kullanıyırm 5 damla falan çok yanlış 😢😢en kötü kilo bası 2 damla kullanın lütfen
salihaaaa Bizim doktorumuz 1ml dedi bi şişe 1 ay dedi yani bebeğime 2 kere damlatıyorum 05ml çizgizisene göre kan damlası çok önemli ve sabah uyandığımız gibi damltıyorum yarım saat sonra süt veriyorum