ilknrysmn Kızlar kızım 11aylik kilo almasi için t.kasigi ile sabah akşam pekemz versem olur mu siz bebeğinize kilo alması için birşeyler veriyor musunuz
adaatuna ilknrysmn doktorum pekmezin yararını görmen için litre litre içmesi gerekir boşa şeker demişti
LinaElzem ilknrysmn kilosu gayet iyi merak etmeyin kızım 15 aylık 9.5 kilo 11 diş çıkarttı yeme içmeden kesildi inşAllah bizde bu saaten sonra rahatlar yeme düzenini oturturuz. Pekmez kilo aldırır mı bilmiyorum belki tahin pekmez verebilseniz daha güzel olur.
ebrulim0 Pekmez daha çok kan yapar diye biliyorum kilo aldıracağını düşünmüyorum,ama pekmez yumurta vs sabah kahvaltısını güzel yaparsa kilo alımı iyi olur neler yediriyorsunuz mesela gün içinde
limonzeytinmom ilknrysmn kılosu güzel ne kadar olacak ki. 🙄12 aylık kızım 10 kg ve aşııııııırı hareketli
ilknrysmn limonzeytinmom ne bileyim bir kaç ay önce daha hareketliydi kilosu daha güzeldi vücudu yüzü daha dolgundu
adaatuna ilknrysmn birkaç doktora daha sorup danışmak lazım pekmez yararlı kalıbı çok sosyal medyada gezinen doğruluğundan emin olmak lazım
ilknrysmn LinaElzem pekmez yediriyorum iki gündür bizimde dişimiz çıktığı için yeme içme kesildi birde hasta oldu kustu filan bir buçuk kilo gitti
LinaElzem ilknrysmn zaten şu hastalanıp kilo verme durumları çok sıkıntılı bizimde hep başımıza geliyor maalesef