gencannee1 16momm değeriniz yüksekse eğer sizinde yavaş çalışıyor hızlı çalışınca düşük değer cıkıyor
momikaa 16momm ben kullanıyordum birkaç aydır kullanmayı bıraktım 6 ayda bir kontrole gidiyordum eu ile başlayan bir ilaç 50 mg kullandım iki yıl kadar
16momm Myrtle yummy16_ suhedaaaaa Alisyamoms gencannee1 momikaa Minikprenses_1 gizemm01 asaf2121 seray2023 forumgurmesi sizler sintigrafi çekildiniz mi ??
Myrtle Minikprenses_1 hayir uyuz gibi vucudum kasindi, kuruluktan mi uyuzdan mi cildiyeye gittim oyle endokrinde son buldu hastane işim. Tsh 0.00lardaydi. Ultrason vs boyle iste. Gecti simdi
Minikprenses_1 yummy16_ merhaba benimde gebelik tiroidim vardı 25mg kullandım gebelik sonuna kadar şimdi doğum yaptım kontrol ettirmedim sizin devam mı etti gebelikte nasıldı
suhedaaaaa gencannee1 Ay bilmiyorum ki haşimato diye biliyorum ama hipertiroidi yazıyor kağıtlarda baktım. Eutyrox 50 kullanıyorum
gencannee1 suhedaaaaa üstteki mesajda haşimato ve hipotiid yazmışsınız o yüzden söyledim belki siz yanlış biliypdunuz kâğıtta hipertiroidiyse hızlı çalışıyor ama hipo ve haşimato ise yavaş benimki de yavaş dediğim gibi ben de euthyrox kullanıyorum :)
gizemm01 suhedaaaaa bende nodül çıktı ama kan falan bakmadılar hiç. Endokrine git dediler . Ordan randevu aldım gideceğim 16 sına. İnşallah hayırlı sonuç olur çok korkuyorum ya
momikaa 16momm yani değerlerin normal dedi doktor şimdilik kullanmana gerek yok dedi birkaç aya giderim yine bi değişiklik var mı diye bu arada ben hamilelikten önce kullanıyordum hamileliğim boyunca emzirirken falan da hep kullandım ilacımı
suhedaaaaa 16momm Anladım, geçmiş olsun. Benimki genetik, dedede annede bile var benim. Kilo problemim oluyor çoğunlukla onun dışında hayatıma etki eden bir eksisi yok.
suhedaaaaa gizemm01 Geçmiş olsun, tiroid rahatsızlığınız var mıydı sizinde? Kan bakmadan direkt nodüle mi bakıldı?
16momm suhedaaaaa teşekkür ederim benimkilerde hiç yok genetik de değil . bana çok etkisi var ya çarpıntı falan yapıyor sinir uykusuzluk beni etkiliyor bayağı😓
suhedaaaaa 16momm İlaç kullanmaya başlayınca geçer umarım 🙏 bana da yapıyordu sürekli yorgunluk hissi oluyordu.
gizemm01 suhedaaaaa ben üşüttüm bademciklerim iltihaplandı doktora gittim kbb orda gördü nodülü yoksa haberim yoktu hiç. Ultrason istedi ve endokrine git bu hastanede endokrin yok dedi 16 sı randevum var ama nodül olunca yusuf yusufum
momikaa 16momm yani bana öyle bir şey söylemedi ben hamile kalınca kullandığım ilacı kadın doğum doktoruna da kendi doktoruma da söyledim kesinlikle sorun olmaz mutlaka kullanmalısın demişlerdi ama sizin ki tiroidin hangi çeşidi bilemiyorum benim ki haşimato idi