balbadem48 7 aylık bebeğim 3-4 gündür yemek yemiyor ne yaptıysam herşeyi reddediyor sebebini anlayamıyorum ne öneriyorsunuz 🤦🏻♀️
26merve26 balbadem48 diş falan mı acaba bizimki de yarın 8 aylık olacak 10 gündür falan öyle ama diş çıkarıyor çok huzursuz falan bende üstelemiyorum artık bir iki yudum yerse yiyo geri kalan süt ona bile bazen yanaşmıyor 🥲
ahlasmomm_ balbadem48 diş döneminde öyle olduk biz tarhanalı kraker yaptım eline verdim onu kemirirken çorba içirdim. Kaşıkla iki kere su verdim sonra yemek verdim sonra yine su yemek su gelecek diye ağzını açtı hep
Ylnsln balbadem48 diş olabilir evet doktorlar şey diyordu sanırım 1 hafta ara verin ek gıdaya diyorlar
balbadem48 26merve26 evet benim kızımda diş çıkaracak galiba herşeyi kemiriyor aşırı huysuz ne oturuyor ne uyuyor ne yiyor delircem yazık emek verip hazırlıyorum onca işin gücün arasında bide çöp hepsi onu da geçtim vitamini alamıyor herşeyden
26merve26 balbadem48 olsun bişey olmaz dönemsel sonuçta daha hafif sevdiği şeyleri teklif edin sizde yemezse üstelemeyin iyice soğumasın 🥹