Oz033603 Arkadaşlar iyi akşamları bugün sokak kedisi bebeğimi tırmaladı burnunu kanattı kuduz aşısı oldu ateşi çok yükseldi acildeyiz şuan başına gelen varsa lütfen bilgi versin neden bu kadar ateş yaptı
Oz033603 karanalp1823 Çok sağolun geçti şükür 4 doz aşısınıda tamamladı şükür iyiiz kedide iyi bulduk kediyide hatta
damiiss Merhabalar aşı sonrası ateş oldu mu bebeğinizde? Benim oğluma dün vuruldu üstünden 27-28 saat geçtikten sonra ateşi çıkmaya başladı normal mi bilemedik
EsraBilge damiiss merhabalar forumda bu konuyla ilgili bilgi ararken yorumunuza denk geldim, 20 saat kadar sonra bizde de ateş başladı düşüremiyorum sizde nasıl ilerledi süreç aşıdan dolayı mı ateş olmuş
merveer96 Merhaba ateş ne kadar sonra başladı 1.5 yaşındaki oğluma ilk doz yapıldı bugün maalesef ve sonrasında kalıcı bir hasarı oluyor mu bu aşının çok korkuyorum
damiiss EsraBilge doktorumuz ateş olabailir demişti ateş düşürücülerle devam ettik o süreçte zaten yanlış hatırlamıyorsam bir kere oldu böyle bir durum diğer dozlarda yaşamadık