Anne25 Balim12 2 senedir göz seyirmesi var bendede delircem gidemedim doktora hamilelik doğum derken kaldı öyle
16momm Balim12 benimde dişçi stresi sürecinde oldu 3 diş için gittim diş işim bitti seyirme durdu gerçekten stres galiba
selamunkavlen Balim12 bende 2 ay önce doktora gittim bu sebepten . Stres uykusuzluk ve kafein dedi . Günde 1 fincan bile etki edermiş . Kahveyi 3 gün içmedim gerçekten geçti seğirme. Çok zor ya bişeye sinirleneyim hemen sol gözüm sellektör yapmaya başlıyordu 😂😂😂
Balim12 Busemehmetbora kız kaynanamla görümcemle bir araya geldim. Ondan beri böyle ya. Doğru diyon😄yine laf sokuyorlardı çünkü. Hiç aklıma gelmedi ciddi. Kaç gündür ağlamadım tutuyorum kendimi içime atıp.
Balim12 Busemehmetbora Anne25 16momm hani göz seğirmesini yorumluyorlar ya. Onu merak ettim. Sağ sol diye
Balim12 selamunkavlen sinirlenince oluyorsa normal ozaman bendeki. Ben sinirlenemedimde. Kendi içimde yaşıyorum çatlayacağım. Bebeğimde etkilenir diye üzülüyorum.
sevimliidostlarr Balim12 uykusuzluk ve yorgunluğa bağlıyorum sızde kotu dusunmeyınn zira ne zaman bişeye yorsam kötü bişey oluyo🙄