kalkbircaykoy Merhaba, 3 aylık bebeğim var kanguru arayışındayım. Bel destekli, vücudu yormayan ve uzun süre kullanabileceğim kanguru önerisi olan var mı ? Arayışta olanlara da fikir olsun :)
minervadefne kalkbircaykoy 6 yaşındaki kızıma 1,5 yaşına kadar nerdeyse her gün kullandım saklamıştım şimdi 7 aylık kızım 3. Ayından beri her gün takıyorum (okula gelip gidiyoruz) uzun mesafeye de çok memnunum mamadusbaby bizimki
yagmure17 defnevedoruk heryöne aldım yenidoğan döneminde kullanmadım ben sling daha uygun bence yenidoğan için ama eğer yüzü dışarı dönük kullanmayı düşünmüyorsanız ergonomik olanı tavsiye ederim çünkü çocuk ağırlaştırça cırt cırtları eskiyor kayıyor tehlike oluşturmuyor asla ama kullanımı zorlaştırıyo bence
belgin2 Ergobaby bence ben babybjörn de aldım ama hem daha rahat bu daha pratik hemde 4 yaşa kadar kullanılıyor ben çok memnunum ergobaby den
gizematadeniz kalkbircaykoy pediatrik fizyoterapist olarak kendi bebegime ergobaby 360 modelini tercih ettim. Disa dönük kullanmiyorum. Asla da kullanmayacagim. Ama bana donuk cok iyi pozisyonluyor