Meltem345 Bebeğim 8 aylık gün içinde neler yapıyorsunuz etkinlik olarak hemen sıkılan bir bebeğim vR sürekli farklı şeyler yapmak istiyor ve yanında hep biri olsun istiyor
serendipity16 Meltem345 bende daha dün bu soruyu sordum ama verilen cevaplar daha bebeğiniz küçük oldu sizinki nasıl bilmiyorum ama benim bebeğim her şeyi ağzına götürüyor öyle etkinlik falan anlamıyor henüz sadece kitap okuyabiliyorum
birprensannesi41 serendipity16 benimde oyle herseyi yeme cabasında hahahah normal kuzum ya buyuyunce herseyi ogrnmiceklermi zaten eninde sonunda boşver akışına birakalim
serendipity16 birprensannesi41 aynen bende o yüzden saldım vicdan yapıyordum Ama baktım benim gibi çok anne var yani çocuk anlamadıkktan sonra kendimizi hırpalamanın da anlamı yok büyüdükleri zaman bol bol etkinlik yaptırırz inşallah 🌸💝
birprensannesi41 serendipity16 emin ol kimse benim kadar kendini hırpalamamıştır sttesten cocuğa kitap okumaktan kekelemeye başladim suan sadece kitap okuyoruz ve yerde vakit geciriyo bol bol müzik dinliyoruz dışarı cıkıyprız oyuncaklariyla oynuyo 🤣