sema2521 cLearQueen uyku tulumu tog derecesine göre giydirin bı sure yada gün içinde yüzünü örtün yanında onun yüzüne bişey geldiğinde çekmesini öğretmeye çalışın kısacası cee ee oynayın 3 4 defa üst üste tekrarlayin ve onun yapması için gözlemleyin
merkursavascisi_06 cLearQueen boşuna battaniye kullanmayın demiyo doktorlar Allah korumuş. Uyku tulumu almanızı tavsiye ederim
sema2521 cLearQueen siz deneyin bebekler sandığımızdan daha zekiler 😍😉 yinede uyku tulumu oda ısınıza göre tog ayarını yapın onu tercih edebilirsiniz
bestber Mylittlebaby_ evet öyle yazıyo ama üstünü örtmedigim icin icim hic rahat etmiyor sanki üsüyomus gibi düsünüyorum hep 😂😂
Mylittlebaby_ bestber Ben etikette zıbınsız görmüştüm ilk önce sadece bezle yatırdım. Sonra içim rahat etmedi zıbınla yatırdım. Şuan böyle konuşmaları görünce pijama da mı giydirsem oldum ben de 😅
metemom_ cLearQueen benimki 4. Ayın başından beri hep yüzüne geçiriyordu tik de uyuyordum bir şey olacak korkusuyla uyku tulumuyla yatırmaya başladım sabahları da kamerayla takip ediyorum