aselkussum Allah aşkına 3 aylık bebek kaç saat uyumadan durabilir bakın full enerji bide gözlerinde uyku sıfır neden olur yani gündüz sadece 1 buçuk saat uyudu bu saat olmuş hala ayakta yani çözümü nedir bunun bilen söylesin lütfen ya
Baybars- aselkussum emiyor mu eger emerken birazda olsa gözünü kapatıyorsa o uykular bile yeterli oluyormuş diş sancısıda olabilir
aselkussum mam20 ay ne güzel ya maşallah😌 benimki de mizmizlaniyo ama uyumuyo ve şuan o kadar enerjik ki oyun istiyo sohbet istiyo ve tam 6saatr uyanik
cactus13 aselkussum benimki 2 aylık doğduğundan beri böyle çok zorlanıyorum ve 12 de uyaniyir saabh 5-6 a kadar bakişiyoruz
mam20 Acaba zamanında uyutmadiginiz için mi kendi mi uyumak istemiyor. Benim kız da akşamlaro zor uyutuyorum ama uyuyor yani
aselkussum mam20 yok ben uyuttum aslında 10 dakika şekerleme yaptı uyandı onun dışında her uyku sinyalinde aldım ama malesef uyumuyo
aselkussum zeynepdemrci yani gece uyuyo hakkını yiyemem ackigina uyaniyi 2 defa ama uyanık olmuyo beslenme sonrası devam ediyo uykuya
aselkussum Baybars- emmiyo ama sağarak besliyorum evet onu çok yapıyo biberon başında uyuklayip duruyo
aselkussum cactus13 uyumayan bebek çok zor ya hayır anlamıyorum o enerjiyi nerden buluyolar gece uyuyo bı skntisi olmazsa evet ama daha 3 aylık yani gündüz uyuması gerekir yarım saatlik 20 dakikalık iki üç uyku yapıyo bu kadar sonra gece yarısına kadar mızmız bı skntisi olmasada aynı yani