RedFlower_ Ayy mahvolduk Annemlere doğuma geldim Babam birden ishal miğde bulantısu Halsizlik üşütme Ertesinde annem Bugün kız kardeşim Ama öyle böyle bsjry değil yerlere yatıyorlar vücut kalkmıyor hiç Varmk öyle bir salgın??
Kuzularinanasi RedFlower_ evet var.2 gu ince gecirdim.bagirsak duzenleyiici icsinler reflör.yogurt kefir.bol su.gecmis olsun 2 3 gune toparlarlar.yagli besin yemesinler.haslanmis patates muz fln..
derinmevzum RedFlower_ büyük ihtimal var benimde önce kız kardeşim sonra annem sonra eşim en son ben oldum ama şu an biraz daha iyiyiz bol bol su için
dgnsnr RedFlower_ maalesef evet. Çevremdeki hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip ishal, istifrar. Doktorlar içme sularından kaynaklı olduğunu söylemiş he bir de ciddi bir şekilde uyuz salgını var 😬 bilginiz olsun dikkat edin.
RedFlower_ derinmevzum kusma ishal varmıdi sizde çok fazla kusuyorum dün akşamdan bu yana Ciğerim sökülecek gibi 4 kez fışkırarak kustum
Kuzularinanasi RedFlower_ yani deidgim gibi bagirsak duzenliyicen baska bisey verilmiyr.onu da hamileler de icebilir saniyrm.yada dogal seylerle atlatirsiniz yogurt kefir su.baska cozumu yok ztn
RedFlower_ Kuzularinanasi az önce acılden Geldim O kadar çok kustum ki miğdem çıktı resmen Doktor haftan büyük doğal yollarla geçir dedi salgın varmış
Kuzularinanasi RedFlower_ aynen oyle gececektir 2 gune toparlanirsiniz.bolca su icin.susuz kalmayin..gecmis olsun
derinmevzum RedFlower_ Yok kusma ishal yoktu boğaz ağrısı vs vardı hatta kız kardeşime aile hekimi domuz gribi şüphesi koymuş ta hastanede öyle bişeyin olmadığı sonuçlandı