Deletedmom_220 Yoğurt yedirdim 5 ay 18 günlük. Kolunda kırmızı küçük iki kabarcık birde ağız kenarında çıktı. Yedikten 1 saat sonra oldu. Takipdeyim Kusmadı keyfine şuan yerinde
Kuzularinanasi Deletedmom_220 evet buyuk ihtimal baska bisey yemediyse farkli yogurttandir.tavsiyem tadimlara 6.ayda baslamaniz.once sebzeler sonra meyveler ve sonra yumurta peynir yogurt…bu sirayla giderseniz alerji riski de azalir…
Aryamlinamom Deletedmom_220 bence de alerji olmuş annesi,bi doktora danışmadan tekrar verme derim ve üç gün kuralı ile diğer besinleri de deneyerek gitmeni tavsiye ederim. Bende ek gıdaya bes buçuk aylıkken başlamıştım
yagizinannesi0606 Deletedmom_220 mukuslu kaka hirilti karın guruldamasi huysuzluk olursa alerji ama yedikten sonra ağız etrafı kabardiysa alerjisi vardir
Deletedmom_220 Kuzularinanasi Doktor ilk yoğurttan baslayın deyince yoğurt mayalamıştım. Vermeyim bir daha korktum 6 yı bekleyim
Minnakordek Evet canım ilk yemede reaksiyon da verebilir birkaç gün hiç yoğurt verme sonra tekrar denersin illa alerjisi var demek değil birde karışım yapıp verme şimdilik tekli tadımlar yap ki gozlemleyebil.
Aryamlinamom Deletedmom_220 bence uygun bir vakitte cocuk doktoruna danismaniz daha faydalı olabilir 🌸 içiniz rahat eder