Elvinemine Bebegim 7ay 12gunluk .kulagini ne zaman deldirsem iyi olurki .herkes bana küçük 10.11ayda deldirisin o zaman kadar buyusun diyolar
kurabiyevarsimitvar Elvinemine ben deldirmeyi düşünmüyorum ama genelde 1 yaşına yakın yapıyorlar gördüğüm kadarıyla
Kuzularinanasi Elvinemine 6 yasinda kizim kuzeninde gorunce heveslenip istedi ve deldirdi.bebekken hic gerek duymadim.kendi isterse yaptirsin dusuncesindeyim.
Elvinemine Cok sagolun kizlar .boyle bazilari drldiriyorda zaten kaynam falan izin vermiyor küçük diyorda 1 yasina yakin deldiririz . kendisi buyuyunce korkar deldirmez diye dusunuyorum .simdiden deldirmek lazim😂
deleted20517 Elvinemine kızım 2 buçuk yaşında hala deldirmedim ama bu aralar küpe sevdası tutmuş çok beğeniyor ve istiyor bizde kısmet olursa 3 yaş doğum gününde deldirmeyi düşünüyoruz 🥰
Elvinemine deleted20517 ay inşallah canim deldirirn kiz bebler zaten kupeleriyle belli oluyor .benim kiz erkek bebege benziyor belki kupe takarimda kiza benzer😂🤣
momshe Elvinemine kızım 15 aylık. 1 yaşına gelmeden başladı kulağını deldirme isteğim ama hala yaptıramadım.😅😅 Şimdi doktor, hemşire yabancı kişilerden korkuyor. Keşke geciktirmeseydim diyorum🥲
Elvinemine momshe evet ya cok haklisin bide benim kiz huysuz bir yerde durmaz o kadar yaramazki dogdu gunden beri cekiyorum yani .kolikdi simdide huysuz yaramaz😂🤣onun için bif yasina kadar deldirmek istiyorum yoksa bunkiz asla. Koymaz deldirmeye
deleted20517 Elvinemine hahaha deme kız öyle küçücük daha senin minik hanım büyüsün saçları uzasın zaten prenses gibidir ki 🤭
Elvinemine deleted20517 ah canim benim kizi kim goruyor ayni babasi diyor asiri benziyor .bide saclari yeni uzuyor 7aylik .ve sac rengi sari 😂herkes bu çocuk rusmu diyor o kadar yani .kiz elbisesi giydirib gotruyorum her yere yine tanimadik adamalar ay bu oglanmi diyor🫣🤦😂
Elvinemine deleted20517 evet ya cok fena😂kendi kendime soruyorumki acaba hamileligimde ne yedimde bu kiz boyle😁🥰 varlığına şükür kizimin sizinkilerle birlikde🙏🫶
limonzeytinmom Elvinemine büyük kızım 18 aylıktı delirdik. Bir anda oldu yoksa ben 4 5 yası bekleyecektim. Küçük kzıımıda nisna gibi deldirmeyi planlıyorum 17-18 aylık olacak ozman