2bebekli_1deli Kızlar 10 günlük oğlum burnunda bitmek bilmeyen bir sümük var hep hırıltılı nefes alıyor tıkanıyor çekiyorum da affedersiniz ama balgam gibi sümüksü ne yapabilirim bunun için
ygtzynp 2bebekli_1deli kızımda öyleydi tıkanıklıkdan ememezdi bile hastaneye götürdüğümdr orda aspire ettiler daha büyük makinayla 1 metrelik hortum full sümük olmuştu hemşire bile şaşırdı şimdi 11 aylık en ufak şeyde hemen ciğeri doluyor 🤦
Feyzosunannesi 2bebekli_1deli devamlı burnunu temizleyin ve küçücük bir çay kaşığı kadar su verebilirsiniz doktor demişti bize kızım küçükken vermiştik hırıltıya iyi gelmişti
lamiakus 2bebekli_1deli burun temizlediğiniz halde hırıltı varsa burundan genzine süt kaçtığı için . Benim kızımında hep hırıltısı olurdu burnunu temizlesemde.
esokat Bizde de durum aynı şuan ama bizim ki biraz grip oldu babasından 2,5 aylık burnunu yıka serum fizyolojikle youtuptan bakabilirsin sonra çek ama doktoruna bir danış derim ben 10 gün küçük kaç cc yapacaksın o söyler
Urazinannesi2808 2bebekli_1deli çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah💐🙏 özür dileyerek soruyorum 21 günlük kızımda da aynı sorun var tam olarak ne dediler?
lamiakus Urazinannesi2808 yani burnunu hergün temizlemek gerekiyor ama süt genize kaçıyor onda sıkıntı yok. Ciğerden hırıltı olmadığı sürece. Ben hırıltıdan kaç kere götürdüm ciğerleri dinledi temiz genizden geliyor burnunu temizle dedi gönderdi
2bebekli_1deli Urazinannesi2808 bronşit başlangıcından yatırdılar daha fazla ilerleyip ciğerlere inmesin diye 16 günlğk bebeğe evden tedavi uygulayamıyorlarmış hastanede küveze tedavi görüyor
esra1896 Urazinannesi2808 benim oğlum 1 yaşında. 5 günlükken üst solunum yolu enf. Dan hastaneye yatırıldı. Tabi bende yanında yattım. Küvözde değildi. Şöyle bir rutin oluşturmuştuk. 2 saatte bir burun temizliği yapıyorduk. Burun temizle altını aç emzir. Aynı bu şekildeydi rutinim.1 hafta tedavi gördü evde de aynı devam ettim. Ve şükür hemen toparlamisti. Burun temizligini eksik etmeyin.İlk 3 ay evden tedavi olmadığı için hastaneye yatış verilmişti bize. Oda nemine dikkat edin.
Urazinannesi2808 2bebekli_1deli inşallah hemencik iyileşir evinize gelir miniğiniz ömrünüzce başka ayrılığınız olmasın inşallah 💐