Ben İstanbuldayım, bebeğim doğduktan sonra bakiciya ihtiyacım oldu suan bebegim 6 ay 22 günlük, ciddi ailevi sorunlarım var eşimle değil babamla ve babamın ailesiyle , Bazen aniden birsey çıkıyordu ve orada bulunmam gerekiyordu ve kızımı o ortama sokmak istemedim asla, bakıcı buldum uygulamasından buldum birini kızım doğmadan 2 hafta önce hemen hemen hergun görüştüm kendisiyle tanımak amaçlı, uygulamadaki cv sinde okuduğu yerler referansları , yaşı tecrübeleri yazıyordu, kendim bizzat görüştüm eşimle birlikte bütün evraklarını da aldım öğrenci belgesi mezuniyet belgesi sabıka kaydı ikametgah belgesi nüfus kayıt örneği hepsi bendeydi, bebeğim doğdu 2 ay sonra kendisi gözetimim altında ilgilenmeye başladı acil durumlarda gitmem gerektiği zamanlarda çağırdım onu , bir zaman sonra kendisini kızımın annesi zannetmeye başladı ve benim uyarılarımi asla dikkate almamaya başladı, benden habersiz kızıma duş aldırmalar uykudayken uykusu açılsın diye dus aldirmalar, kendi sütümü bırakmama rağmen onu vermeyip mama hazırlayıp vermeler , bir kere kizim koltuktan dusmus ve bana 2 saat sonra haber verdi kendisiyle ciddi bir şekilde tartıştım ve eşimle birlikte kendisiyle çalışmak istemediğimizi dile getirdik ve gönderdim onu, onu göndermeden önce şüphelerim oluşmaya başladı ve evden çıkıyorum diyip evimdeki boş odada onu dinlemeye başladım kamera da vardı evde ama bizzat evde olayım ki şüphelerim ortaya çıkar çıkmaz odadan çıkıp müdahale edeyim dedim ve yanılmadım, kendiai tarafından aynı zamanda dolandirildik birde. Aniden ortadan kayboldu ve kendi adıma 3 tane hat alıp kendisine ulaşmaya çalıştım her seferinde biz olduğunu anlayınca engelledi numaraları, ikametgah belgesindeki adrese gittik boş bir dairenin adresi mevcut ve bomboş döndüm, eşim turksell genel merkezde çalışıyordu bir şekilde annesinin numarasına ulaştık ve ailesiyle iletişime geçtim , bu yaptıklarım peşine düşmelerim 2 gün içerisinde oldu , ailesine durumu anlattık,kızlarının bu işi yaptığından haberleri dahi yok, ayrıca lise mezunu gratiste reyoncuymus, şuan kendisiyle davalığız, sizden ricam bakıcı ararken en ama en ince ayrıntısına kadar isteyin ben kızımı çok erken kurtardım siz bu durumu yaşamayın 🙏