nnoktaa annesimom bol bol su için, sık sık emzirin ve moralinizi yüksek tutun. Sütü arttıran da azaltan da psikolojidir.
pamukd annesimom hurma , bol bol su, uyku birde stres yapmayın hiç . Sütünüz artacak ileriki zamanlarda . Şuan başlamak isterseniz naçizane fikrim mama verecekseniz mama kaşığıyla verin biberonda meme reddi oluşabiliyor
annesimom Kaşıkla almıyor aventin biberonunu aldım , onu deneyeceğim surekki uyumaya çalışıyor sarılık ilerler diye korktum açıkcasi
Livmom annesimom bol emzir ama muhakkak çocuğun doyduğuna emin ol mama verme diye ısrar eden olursa asla dinleme Kesinlikle takviye yap eğer yetmiyorsa sütün geçici bir süre en azından Bebeklerin ilk zamanlar çekim gücü çok iyi olmadığı için Doyuramayabiliyorlar kendilerini Benim bebeğimde ilk doğduğunda çok yüksekdi nerdeyse 40 ına kadar uğraştım mamayı verme dedi herkes ben verdim Çünkü çok üzülüyordum bebeğim için ve iki gün bu sebepten fototerapi gördğ tekrar kan alımları vs Canı yanıyordu Artk benden alınmasn daha diye Herşeyi yaptım Milleti dinlesem çocuk açlıktan Sarılıkla kalırdı Tabi benim sütüm çok azdı ve bebeğim iki dk içse geri hep uyuyordu çekmiyordu onu baz alarak Mama verin yani
annesimom Livmom bu mama verme diyenwlrin psikolojik etkisi ile uğraşmakta ayrı zor gercekten biberonu gelse hemen mamayla uğraşacağım eczaneden idareten aldım ağzı çok genis yarısını yutuyor yarısını tukuruyir
Livmom annesimom o konuşanlar çok biliyo Boşver evladını en iyi sen bilirsin Ama 9 düşer merk etme elbet geçiyor önemli olan beslenmesi hem emzirip hem takviyeyle geçer
likeli annesimom biberon yerine şırınga ya da eds ile mamayı vermeyi deneyin bence. Meme reddi olunca geri döndürmek daha zor oluyor. Sütü arttırmak için bol bol su için emzirin sağım yapın. Yeşillik bulgur pilavı tahin malt içeceği bende sütü arttırırdı. Değer çok yüksek değil düşer bir an önce umarım.
linatella annesimom Hiç düşünmeden lansinoh biberon alın yiğenim 10 günlük 14 lük sarılık değerini düşürdük çok şükür bestlak damla süt arttırıcı onu kullanmaya başlayabilirsiniz birde süt sağma makinesi alın lansinoha döküp öyle verin en kolay sıvı akışı onda. Biberona mamaya alıştırma diyenlere lütfen kulak asmayın önemli olan sarılık değeri ama kendinizi üzmeyin 9 yüksek bir değer değil
Dedektifgadget annesimom bestlak Damla irmik helvası tahin helvası bol su yine de suçumuz yetmiyorsa mama desteği yapın ben öyle yapmıştım ilk iki buçuk ay
duygun annesimom aynı sorunu zamanında bende yaşadım bol su fırsat buldukça da sağım yapmak elektrikli pompa ile sağıyordum az geliyordu moralim bozluyordu sonra elimle sağmaya başladım suyu da düzenli içerek epey bir faydasını gördüm 👍🏼 bestlak damla da fayda ediyor
supermananne annesimom bizim de 10.6 çıktı ikizlerin sınırda dendi sıkı tk yapmadan devamlı emzirdim mama da verdi. Philisps biberon alıp verdim mamayı diğer gittiğimize 7 oldu şimdi kalmaıd