aseladaaa Kızlar mayıs’ta abimin düğünü var 5-10 kilo versem yeter sizce işe yarar mı yapanlar var mı aranızda
efeninannesi4207 aseladaaa bende haftada 1 buçuk kilo verdim sonradan yapamadım yine başlıyacam işe yarıyor
mihrabal aseladaaa aralıklı oruç nasıl birşey bende kilo vermek istiyorum ama emziriyorumda meme +mam şeklinde sütüm o kadar az ki 5/10cc cıkıyor sağımlarda ama 3 aydır yinede emziriyorum. Acaba kesilirmi diyete başlasam
aseladaaa Kayra_68_aksaray oo süper 😍 bende hemen başliyim o zaman 😂 peki ek olarak herhangi spor veya yürüyüş yaptınız mı
Kayra_68_aksaray aseladaaa Leslie yaptım birde growwithjo diye bi youtube kanalı var ordan kardio yaptım 1 saat
Kayra_68_aksaray aseladaaa iradeliyseniz çok güzel verirsiniz ayda 5 kilo garantı sabahta elma sirkeli limonlu su
aseladaaa mihrabal kesilebilir belki. bebeğiniz küçükse riske atmayın benim bebeğim 8 aylık oldu yeni başlayacağım
aseladaaa mihrabal ama en azından bol su içerek porsiyonları küçültüp birazda egzersiz yaparak başlayabilirsiniz