Beyicee1 Ev işiydi yemekdi temızlıkdı ki temızlıgı illa bir yer kalıyor cocugun uykusuydu yemegıydı derken bebeklerinizle evde nasıl vakit gecırıyoraunuz ypruluyorum oturuyoruö cocugum oynamak istiyor elimden geldiği ladar oynuyorum ama yetersiz hissediyorum neler yapıyorsunuz kızım 17 aylık
Hiilyuss Beyicee1 ev işlerine onu da dahil ederek yetişiyorum 😂 19 aylık olanı dahil ediyorum da diğeri kucak bebesi malesef yetişemiyorum fazla
askbebegimmbenim Beyicee1 ben evi süpürürken oda peşimde dolaşıyor böylelikle bütün evi süpüre biliyorum.. çamaşırları yerleştirirken oda yanımda duruyor oda başka yerleri dağıtıyor o sırada 🫣🤣 çamaşırları katlayıp yerleştirdikten sonrada onun dağıttığı yerleri toplayıp cikiyorum odadan. Tuvalet banyo temizliğimi de o oyuncaklarıyla oynarken veya eşim ilgilenirken yapıyorum. Mutfağım Amerikan mutfak mutfağımi da o yanımda dolapları karıştırmaya çalışırken veya ortada dolaşırken hallediyorum. Hiç iş birakmamaya çalıyorum. Genel bı temizlik derseniz onun için bayan alıyorum. Gece oglum uyumadan önce mutfağım temiz bir şekilde bırakıyorum bulaşık makinasını gece yatmadan önce çalıştırıyorum. çöplerimi kapının önüne koyuyorum. Sabah kalkıyoruz hemen oğlumla makinayı yerleştirip bı kahve yapıp bir yandan onun kahvaltısını hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra 1 saat oyun oynuyoruz beraber. Sonra uyutuyorum. Oyuncakları topluyorum. Yemeğini hazırlıyorum uyanınca yiyip parka götürüyorum orda vakit geçiriyor. Eve geliyoruz süpürge yapıyorum aksma yemegi. Varsa çamaşır çalıştırıyorum. Kurutma makinasına atıyorum hemen katliyorum biriktirmiyorum sonraya ertelemiyorum çünkü biriktikce iş çoğalıyor. Sonra 1 saat daha oyun oynuyoruz. Duş ve uyku Yani bı rutin oturttum bu beni rahatlattı. Sizde kendinize göre bi rutin belirleyin.
ekimkizi_ Yetişilmiyor ki😀çocukla ilgilensen ev kalir evle ilgilensen çocuk mesela bugün camasir yikayip asmam kuruyanlari yerlestirmem gerekiyordu,evde yemek yok,eşime börek ve kek yapcam çocuğumu saldim ortada sürünüyo bugünluk karsidan sesleniyorum sadece😀
Hiilyuss Beyicee1 dagıtsın yapacak bir sey yok aylarca çekmece dolap katladım yerlestirdim günde elli sefer. Bir zaman sonra vazgeçiyor