cigdmygz Merhabaa gastrotuss baby kullanan anneler bebeğinizin kakasında koyulaşma ve renk değişimi oldu mu ilaçtan memnun musunuz
instamomdegil cigdmygz merhaba benim bebeğim de bu ilacı kullanmaya başladı. Herhangi bir yan etkisi oldu mu acaba ?
burcu_ay cigdmygz bizde kullandık bundan böyle bir durum olmadı ve sadece 1 şişe kullandık bittikten sonra 2 gün bekledim ve almadım o sırada geçmişti zaten bebeğimin reflüsü çok güzel bir ilaç
aleyytncr Ben yoğun kusması için kullandım bi süre kaka renginde bi değişiklik farketmedim ama ilaçtan memnun kalmıştım
cigdmygz instamomdegil merhaba bi yan etkisi olmadı ben hırıltı için kullanıyorum iyi geldi tanıdı da sevdi bebeğim kakadaki değişim kullandığım diğer ilaçlardan sanırım çünkü düzeldi
instamomdegil cigdmygz benim kızım da tadını sevdi. Umarım bize de iyi gelir. Etkisini ne zaman gördünüz
aleyytncr Benim oğlumda işe yaradı şiringayla veriyordum 4 5 gün sonra kusması azalmıştı baya daha sonra ek gıdaya geçtik zaten neredeyse tamamen bitti kusması