Busrak2 Arkadaşlar Üroloji doktoru araştırmalarıma göre Ankara Cebeci tıp Fakültesi’nde ama net bilgiye ulaşamadım bilgisi olan var mı hangi hastanede
metehananasi Merhaba inmemiş testis için Berk hocaya amilyat ettirmeyi düşünüyoruz sizin durumunuz neydi nasıl geçti?
aysnrkh Elifffvvv doktorun özel muayenesi var sigorta karşılamıyor ameliyatlarını Ankara üniversitesinde yapıyor
aysnrkh Elifffvvv fiyatını bilmiyorum ben araştırdım oradan biliyorum muayene ücreti 4.500 tl onu biliyorum sadece dağa götürmedim bebeğimi
Elifffvvv aysnrkh birde Ahmet Murat çakmak varmış onu aradım biraz önce onunda muayene ücreti 5000 tl miş hipospadias ameliyatı olacak oğlum iyi bir doktor arıyoruz ilk ameliyatı Konya da oldu başarısız oldı
aysnrkh Elifffvvv çok geçmiş olsun Rabbim hepsine şifasını versin inşallah benim oğlumda da böbrekte büyüme var onun için araştırıp buldum önümüzdeki ay götüreceğim inşallah berk hocaya
Elifffvvv aysnrkh götürdünüz mü bebeğinizi sanırım bende o doktorda karar kılmaya başladım haftaya götürmeyi düşünüyorum
benimoglumukurtarinesraa Elifffvvv başka bir postta da size cevap verdim sanırım özelden bı Instagram adresi verir misiniz detaylı konuşalım