Sernaz Kızlar 15 aylık evliyim 4 aylık çocuğum var. Eşim nerdeyse evlendikten 4 5 ay sonra geceleri hep benden sonra yatıyor. Ya borsayla uğraşıyor ya da bilgisayarda oyun oynuyor. Bazen sabah 7 lere kadar sonra da akşama kadar uyuyor tatil günleri. İyilikle konıştum olmadı kavga ettim olmadı. Ne yapcağımı bilmiyorum artık
Sblsrgnsn Sernaz benimki de ayni is geregi bazi sinavlara hazirlaniyor gecenin bi yarisi ders calisir ders calismasa kitap okur ogrencilik hallerinide biliyorum yani oyle inek bi tip degil asla gece 2 ye akdar takilir saatlerce kitapligin onunde kitap secer olur bende sinir oluyorum beraber yatalim su yataga diye bi ickim var karisma der gibi bi kitap zevkim var karisma diyo😃 valla baslarda bana da cok koyuyordu ama simdi umrumda degil yataga giriyom caprazlama yatiyorum iki buklum sikismaya calisiyo o yattignda ama bazen beraber yattgnzda normal yatiyorum 😃 cozumu oyle buldum yine rutinleri degismedi ama benden sonra yatmiyor artik 😃
Sevgi1 Sernaz bnde keşke yalnız uyusam diyom bı bebek ağlar bı adam horlar gece tam 20 kere uyanıyor sabahına basım dönüyor dra sordum uykusuzluk yorgunluktan döner dedi
Farahzeynep Tekrar konuşun, işe yaramıyorsa siz de hiçbir şey yapmayın evde ne yemek hazırlayın ne toparlayın, biraz da o bıksın 🙄 evlendiğinin farkına varamamış herhalde hala kocanız.
Sernaz Farahzeynep valla işin kötüsü kayınvalidem çok pasaklı bi insan benim titiz olup ona yapma etme dememden şikayetçi zaten, evi bıraksam pislik götürse daha çok rahat eder 🙄
Farahzeynep Sernaz yemek yapmayın o zaman ya da umursamayın. Eşinizin bu problemi dışında çocuğuna size olan ilgisi nasıl?
Sernaz Farahzeynep yani eğer bu gece orurmalarına oyun oynamasına karışmazsam çok iyi . Sürekli herşeye evet dersem hiç bi şekilde tavır trip yapmazsan çok iyi. Ama bende dayanamıyorum çok sinirleniyorum bekar gibi yaşıyorum tek başıma. Sigara içiyorum diye mutfaktan gelmiyor sürekli kavga ediyoruz