Birdunyabircennetannesi 1 ay sabah akşam hava alması lazım ama durmuyor sürekli televizyon açıp da vermek istemiyorum alışacak çünkü zaten sürekli istiyor Nasıl durduracağımı şaşırdım ne yapabilirim siz nasıl veriyorsunuz?
aslananne27 Birdunyabircennetannesi yabpoz yapmayı sevıyor önüne koyuyorum o onla oyalanırken hava veriıyorum bazende uyurken verıyorum sessiz çalışan makineniz varsa uyurken de verebilirsin öğlen yatttıgında bas ucuna koy
sezerckmom Birdunyabircennetannesi ben Nexus marka olanı kullaniyorm çok memnunum çabuk bitiyor ve sessiz uyuduğunda veriyorm havayı uyanikkende eline oyuncakla oyalayip veriyorm iki dk da bitiyor değiştirin bence makinenizi
Birdunyabircennetannesi aslananne27 Hayır sesli çalışıyor eski tip makine maalesef Oğlum hiçbir şeyle oyalanmıyor her şeyden sıkılan bir çocuk 🤦
aslananne27 Birdunyabircennetannesi ondan komşumdan var acayıp ses çıkarıyor yaaa bide çok geç bıtıyor havası hiç iyi degıl size tavsıyem chicco nun sessiz çalışan pille çalışan olanlardan Alın serumu koyuyorsun 3 dk da bitiriyor çocuk sıkılmadan bitti bile ayrıca sessız çalıştığı için gece ve öğlen uykusunda bas ucuna koyarsın hem sen hem çocuk ezıyet çekmez
Pourik Uyumaya geçişte açın sesine alışarak uyusun uyuyunca da aparatı takmadan burnuna ağzına doğru tutun benimki sessizdi ama uyutmadan yapamıyordum geçmiş olsun çok
Birdunyabircennetannesi aslananne27 Evet ventolin 20 dk yı buluyor mesela Teşekkür ederim başka almayı düşünüyorum
aslananne27 Birdunyabircennetannesi bızımki bundan çok memnunum sessiz çalışıyor ve koydugun ilaç en fazla 4 dk içinde bitiyor hızlı veriyor o sizin dediğiniz uzun sürüyor 20 dk çok yetıskın bile sıkılır
seymanurryilmazz Uyurken veriyorum bende sessiz çalışıyor nexus marka almıştım çok çabuk bitiyor hemen
Yorgunanne3 aslananne27 benimki de bu modelden ayni marka deqil qerci ama dediqiniz qibi kullanımı çok rahat
aslananne27 Birdunyabircennetannesi bn yurt dışında yasıyorum canım chicconun kendi magazasından aldım