tazecikanne45 Çorba+ yağlama yapsam. Yağlamayı tabaklara yoğurtla servis etsem olur mu acaba? Ortaya bişeye gerek var mı? Öğlen de çayın yanına börek, ıslak kurabiye, poğaça, makarna salatası yapcam. Fikirlerinize açığım
Senakaraca tazecikanne45 Çorba yağlama yeterli oluyor. Ben çeşit olsun diye salata yapardım. Öğlen de börek varsa poğaçaya asla gerek yok çok doyurucu onun yerine kısır, mercimek köftesi ya da salata tarzı bir şey yapabilirsiniz.
Mavigokyuzu tazecikanne45 şöyle bir ağzım sulandı😅 çok güzel olur fikriniz çok güzel🤗 yaglamayi yoğurtla sunabilirsiniz bence. Vaktiniz varsa yanına bir iki meze yapabilirsiniz. Köz patlıcan köz biber dograyip zeytinyağı dökerek gibi vakit yoksa dedikleriniz yeter bence. Ellerinize sağlık
tazecikanne45 Senakaraca evet mercimek köftesiyle değiştireyim. Börek browni kurabiye mercimek köftesi. Yeterli olur mu
tazecikanne45 Mavigokyuzu kış günü yaz sebzesi tüketmiyorum yoksa patlıcan falan olabilirdi. Başka meze fikriniz varsa ortaya alabilirim
Mavigokyuzu tazecikanne45 bilmem biz hep kozleyip dondurucuya koyarız da ondan öyle düşündüm sanırım 🤗 yağlama yoğurtlu olacağı için yogurtsuz meze olabilir diye düşündüm sadece ama dediğim gibi menünüz çok güzel zaten ellerinize sağlık