eylm1 Sleepy ve molfix kullandım ama sızdırma çok yapıyor.gece de prima kullanıyorum ama onda da sızdırma oldu bi kaç kere. Goon kullananlar sarı paket iyi midir
maybeybi eylm1 prima kullandım sızdırınca goon sarı pakete geçtim ama o da sızdırıyor sanırım erkek çocuk problemi benimki 😂
Sahingiller_2 eylm1 bebem natural berbattı benim için tek idrar yapişinda bilee torba gibi sarkiyordu
curlysister eylm1 molfixte sürekli kaka yaptığında taşıyordu goon sarı cidden çok iyi asla taşma olmadı. Artık geceleri kalktığında altını açmıyorum sabah kalkınca çiş de kaçmamış oluyor. Yalnız piyasadakilere göre bir tık dar molfixte 3 kullanırken goonda 4 kullanıyorum
surprizbebe eylm1 goon hiç emici değil. Mesela prima premium care sıvı kakayı bile hapsediyo. Malesef goon da yüzeyde kalıyo göbeğine kadar çıkabiliyor bu yüzden. Beğenmedim ben pek. Elimdekiler bitsin diye uğraşıyorum
minik1beyy eylm1 mavisi ve yeşilini kullandım bulursam kilot bezini bulamazsam normalimi alıyorum bence en iyi bezlerden diyebilirim asla sızma akitma vs Bisey yapmadı ♥️
Azra00 eylm1 uzun süredir goon kullanıyorum bebeğime sızdırma vs hiç bisey yapmadı soft da kullandim normal olanıda ikiside iyi bence önce molfix kullanıyorduk bana göre molfix den daha kaliteli
sibeldogu eylm1 goonun sarı paketini kullandım uzun süre 1 ay öncesine kadar memnundur geceleri tasırmaya başladı oğlum. Büyüdükçe gece 1-2 kere üst değiştirmek zorunda kaldım şimdi ise öneri üzerine a101 de satılan paketin dışı beyaz renk olan soffia pure toch kullanıyorum deneme amaçlı almıştım çok hosuma gitti goondan daha pamuklu gece sızdırması kesinlikle olmuyor gece soffia takıyorum gundüz goon elimdeki goon bezler bitsin soffiadan devam edeceğim denemenizi öneririm
ilay-mom eylm1 mavi paket kullanıyorum taşma, pişik vs yaşamadım👍🏻 molfix ve baby turco kullandım asla memnun değilim.
Yanik52 Prima pc kullanıyordum her aabah ıslak olurdu oğlumun kıyafetleri. Goon sarı pakete geçtik, hiç öyle bir sorun yaşamadık. Prima ya göre tek eksi yanı goon da çiş kokusu daha fazla geliyor.