Livmom Bugün bebeğim aşıları oldu calpol yazdı doktor ateşi çıkarsa diye Ne gibi etkiler oluyor yaptıranlar yazabilir mi
Leylaa_ Livmom dün biz yaptırdık ateşi çıkabilir dedi eve gelince çay kaşığı kadar verdim . Gün içinde ölçtüm çok şükür bizde ateş yapmadı . Herhangi bir belirti veya etki etmedi . Sadece kolundan olan yer üstüne yattığında veya o tarafdan emzirdigim de ağlıyor sanırım ağrıyor kolu onun dışında bi etki görmedim. Çok şükür
suheyla92 Livmom bizde ates olmadi huzursuzluk olmustu o zmn vermistjm bence erken vermeyin huzursuzlanir ya da atesi cikarsa verirsiniz
bitrakyali Livmom biz de ateş olmadı ama 3 gün çok huzursuzdu ağladı hep, fitil yazmıştı doktorumuz o rahatlatmıştı. İnşallah çabucak atlatırsınız
deniz4848 2 gün önce yaptırdık bizde Calpol eve gelir gelmez bi çay kaşığı verdim ama çok şükür hiç ateş sorunumuz olmadı , aşıya dair hiçbir sorun yaşamadık bebeğim rahatsızlık tepkisi göstermedi hiç
Livmom Leylaa_ evet banada Aşı olan yerlerde kabuklanma olabilir ellemeyin dedi kendi kendine geçiyormuş ama bakalım
demir2606 Livmom hayır ateşi çıkmazsa vermeyin lütfen herkeste çıkmıyor kontrol edin 37.5 üzerine çıkarsa verin
deniz4848 Livmom veren de olmuş vermeyen diyen de olmuş siz bilirsiniz tabi. Bize hemşiremiz bi çay kaşığı verin eğer ateş yine de çıkarsa 5-6 saat aralikla tekrar verebilirsiniz demişti eve geldiğimizde biraz huzursuzdu ama ateş yoktu ben tedbir amaçlı verdim bir daha hiç vermedim.
Livmom demir2606 banada öyle dedi hemşire çıkarsa bir çay kaşığı verin dedio zaman takip edeyim inşallah çıkmaz çıkarsa zaten veririm
deniz4848 Livmom tabi hemşireniz ne dediyse öyle yapın inşallah kolay atlatırsınız sizde 😊 rota yaptırdınız mı ? Bize özel aşıdan hiç bahsetmediler dün ben arayıp sordum yaptıracaksanız bi kaç hafta sonra alın gelin hepsi üst üste olmasın dediler, çocuk doktorumuz da hiç bahsetmedi özel aşıdan
mortosba Ben henüz yaptırmadım doktorumuz 1 özel asi dışında diğer tüm aşılar için “ateş olursa” ateş düşürücü vermemi söyledi. Ateşin çıkıp bağışıklığın artmasını bekliyoruz, önden baskılanması etkisini azaltabilir dedi