Gizemgd Kızlar merhaba. Burda arada denk geliyordum bebeğim memede uyuyor ama yerine bırakınca 5dk sonra uyanıyor falan diye. Bizde de aynı durum var. Bunu yaşayanlar acaba nasıl bi çözüm bulabildiler? Yatağa bırakabiliyor musunuz?
busraelif19 Gizemgd 5 ay 21 günlüğüz memede ve ayakta gezerek uyuyor.Bitmis durumdayım.Alerjik bi bebek uykuya dalma sorunumuzda var. Yatağına barakabiliyorum çok şükür kisa da olsa uyuyoruz.
Gizemgd busraelif19 bırakıyorum uyanıyor tekrar memede. Böyle yaparak 8saat uyumadığı oluyor iyice endişeleniyorum
Gizemgd Fkiklim ve herkesin bu çocuk aç ondan uyumuyor demesi de cabası. Benim de iyice psikolojim bozuldu napıcam bilmiyorum
Alimk Gizemgd aynıııııı şryleri ben de yaşıyorum 😭😭😭😭 mama vermiyorum diye zalim anaaaa ilan edildim. Yatmıyo aç diyolar. Ağlıyo aç diyolar
Keremci Cabuk sinirlendıren bır yorum ama haklı olabılıyorlar on tane baslık actım uyku için etrafmdakılerı dınlemedım.. sonra mama verınce uyumaya basladı 🥺 cok vıcdan azabı oldu gercekten acmış sizde bı deneyın
Gizemgd Keremci mama verdim bugün ama yine uyumadı iki saat de gaz sancısı çekti. Şimdi yatarak emzirmeyi denedim kendiliğinden uyudu