Artık uyku ile ilgili konular açmaktan ben yoruldum ama her geçen gün düzelir belki derken daha kötü oluyor. Bebeğim 11 aylık uykuları hep kötüydü ama 2 aydır gece 2 den önce uyutamıyoruz o da yorgunluktan bize direnemiyor bir aşamadan sonra öyle uyuyor. Herşeyi denedik uyku eğitimide dahil olmuyor daha kötüye gitti. Bizim yatağımızda yatıyor en son kendini yataktan attı önlemleri almmamıza rağmen kalkıp yanımıza gelmek için.bebek yatağında yatmıyor, koyar koymaz uyanıyor.yer yatağı yapsak odalar küçük ve kalabalık sallayamaya yerimiz kalmıyor.zorla beşiğinde uyutmaya çalıştık 2 de uyuyan çocuk hiç uyumuyor şimdi. Düşünmekten migren atakları geçiriyorum artık. Bu çocuk niye böyle. Bütün uyku saatlerine ve aralıklarına dikkat ediyorum olmuyor olmuyor. Böyle çocuk ne gördüm ne duydum. Bebek arabasında durmaz kucakta gezer, oto koltuğuna oturmaz arabada kucağımda bir oraya bir buraya atar kendini, yemek yemesi bir olay, asla wc ye bile gidemiyorum bu çocuk artık 11 aylık 11 aydır gerçekten ben nerede yanlış yapıyorum diyorum.