Crnblt07 Merhaba oğlum 32 aylık 2,5 yaşında asla etkinlik yapmak istemiyor mesela renkleri ogretmeye calisiyoruz yok 5 e kadar saymaya calisiyoruz soylemek istemiyor sizinde oyle mi
endoplazmikretikulumiste Crnblt07 bul tak alın rakamlı hem ince motor çalışır hem sayıları öğrenir hemde hepsi farklı renk oluyor renkleride öğrenmiş olur genelde 0-9 arası rakamlardan oluşur
endoplazmikretikulumiste Crnblt07 oğluma 12 aylıkken bul tak alfabe almıştım karıştırıp önüne koyuyordum ben harfi söylüyordum önce bulup sonra yerine takıyordu
Crnblt07 endoplazmikretikulumiste bultak var aslinda ama rakam degil sekiller ve meslekler olarak falan var cok cabuk skiliyir eline almak bile istemiyor
Crnblt07 uykusuzanne__ evet kitaplari yirtiyor etkinlik icin yukselen zekanin ayimiza gore olan butun. Kitaplarini aldim sadece gidip koltuk arkasina atiyir legolari var asla oynamiyor
endoplazmikretikulumiste Crnblt07 belki o söz konusu şeyler ilgisini çekmiyordur yükselen zeka dan her çocuk hoşlanmıyor
Feyzosumunannesi Crnblt07 Benim kızım da 32 aylik. Yedi yirmidort aktivite yapmak istiyor. Sayıları yani 10 a kadar saymayı öğrendi renkleri öğrendi şimdi rakam tanımaya geçtim ama benim işim oluyor filan sürekli de aktivite yapamıyorum. Her çocuk bir olmuyor işte. Zamanla alışır annesi 🌸