MerveH_ Kizlar zylnda aldım ama nasıl kullanılamaz kafam karıştı ilk adet gününden başlıca yesil haplar ne zaman almam gerek güzelce tarif edin lütfen:))
aysebb MerveH_ Siz direk beyazlardan başlıyorsunuz sırayla yani sonuna gelincede yeşilleri alacaksınız bu kadar
askbebegimmbenim MerveH_ adetliyken mi başlamıştım hatırlayamadım ama. Başladığınız andan itibaren hiç ara vermeden devam ediyorsunuz 1 2 3 diye başlıyor beyazlardan başlıyorsunuz yesillerde adet dongunuz oluyor
MerveH_ askbebegimmbenim ilk kanama da başla dedi bana yeşiller de şok 4 günde al dedi ama adetin son dört günü mü yoksa kutu bitimine 4 gün kala mi anlamadım orsyi
askbebegimmbenim MerveH_ Sen Adetin ilk günü basla hergun aynı saatte al kutu bitimce bidaha alıp yine beyazlardan baslayio devam ediyorsunuz. O yesller rengl zamanına denk geliyor bazen de gelmiyorm onu kafaya takma. Başla ic. Ara vermiyorsun bu hapta
MerveH_ askbebegimmbenim he yani adetin ilk günü içmeye basliyim bitene kadar öyle hap ayırmaya gerek yok renkler kafamı karıştırdı cunkh