aryabebek473_ Allah aşkına bu 4 ay niye böyle yemin ederim mahvoldum gündüzleri ıyı geceler olduğu başlıyor kıyamet emzirene kadar gözüm çıkıyor perişan olduk öyle bir ağlıyorki neyi var diye düşünmekten şaştım kaldım artık ne zaman bitiyor bu atak
minimini1kus aryabebek473_ Allah yardım etsin bacım aklıma geldikçe aklımı yitirecek gibi oluyorum. Çok zor geçirdik biz uyku gerilemesi meme reddi sürekli huysuzluk ve ağlamak ömrümden ömür gitti.4ay geçti 5.ayında daha farklı şeylerle uğraşıyorum. 4.Ay gibiydi beşinci ayımız bi kaç gün sonra 6aylık olacak bakalım bizi ne bekliyor .Allah sabır ve yardım etsin zor süreç ama süreç desteksiz çok zor…
minimini1kus aryabebek473_ 15 20 gün kadar sürüyor bebekten bebeğe fark edebilr internetten baktığımda bu süreç 30günden oluşuyor diyordu Google da atak hesaplama kısmından bakabilirsin gene
aryabebek473_ minimini1kus annem bazen destek oluyor eşimde çalışıyor akşamda spor salonuna gidiyor ıyıce kafayı yıcem ben artık ağlamaktan helak oluyorlar en çok için ona yanıyor
seyma17 Aynı durumdayız ne istediğini asla anlamıyorum geceleri başlıyor gündüz sakin sayılır aşırı sık uyanmaya başladı çok yorucu bir süreç
aryabebek473_ minimini1kus bakayım o zaman inşallah çok sürmez bana da enerji lazım . Yemin ederkm doğru düzgün ne yemek yapabiliyorum nede temizlik