beyazzkuguu oyuncakta ikinci el tavsiye ederim 😂 oy neleri var benim ev oyun parkı gibi oluyor 2 tane aktivite masalari biri sesli ışıklı müzikli piyanolu biri bul takli, top havuzu, piyanolari, orijinal zıpır yengecleri, ayıları, arabaları, cırt cirtli kitaplar neler neler ama bir çoğu ikinci el yada ordan burdan gelme veya uyguna denk getirmisimdir a101 den bimden, çocuk için oyuncak oyuncaktir pahalı marka olmasına gerek yok aktivite masasının birini arkadaşımda gördüm bebeklerim çok beğendi aldim yüzüne bakmadılar mesela bir de böylesi var 😂 daha da yeni siparis verdim burda bir anneden aldım ebebekten bir kac şey beğendim ikinci elini bakiyorum ama ben şey yapıyorum bir şey aldıysam onun için bir oyuncak kaldırıyorum, bebelerim anca büyüdü kendileri dağıtıyorlar ama normalde evde her gün 3 oyuncak ortada dönerdi hatta bazen sadece LEGO ve kitaplarla gün geçiririz onlar başka oyuncak dokse bile toplarım ki oyun kurma becerileri gelişsin isteyerek oynamak için değil dökmüş olmak için döküyorlar cunku kutuları bosaltmak hoşlarına gidiyor, aman uzun oldu işte velhasıl 2. El alabilirsin ve aldığının yerine bir eski oyuncağı kaldirabilirsin bunun faydası olur bence 😂