Merhabalar, 32 aylığız 2 yaş atağı devammı ediyor yoksa 3 e girişmi yapıyoruz 😕 beynim bedenim yorgun . Benim kızım sakız çiğnemek bilmezdi bi gün bir arkadaş sayesinde ilk sakızını çiğnedi ve o günden beri bi sakız aşkıdır gidiyor . Her gün sakız sorunumuz var veriyorum atıyo ya da yutunca tekrar istiyor tekrar tekrar bu döngü böyle devam ediyor aylardır asla unutmuyo ve kızım yoktan bitti demekten anlamıyor ağlamaya cıldırmaya başlıyor bu birinci örnek , ikincisi diş fırçalamak istiyo tamam kahvaltımızı yapalım kahvaltıdan sonra dişler fırçalanır diyorum anlamıyor illa istediği an olucak her gün bu şekil anlatıyorum anlamıyor anlamıyor anlamıyor. Tuvalet eğitimine başladık wcden cıkmamız yarım saat elini yıkaması gayet normal anlıyorum ama bu el yıkamaktan çıkıyor oyalanıyor oynuyor tuvalet fırçasını almak istiyor mikrop orası ya valla tepeme tepeme geliyorlar elletmek isteniyorum yani . Açıkçası çok inat yoktan anlamaz ve bişeyin afedersnz b*kını çıkarır sonu yoktur . Tamam sakız istedin al çiğne daha yok ama anlamaz. Tamam elini yıkadın çıkalım yok anlamaz . Küçük şeyler gibi görünebilir ama beynm yorgun artık . Ben mi abartıyorum bilmiyorum tahammül kalmıyor işte bazen kızlar aslında belki de normal şeyler işte :( kusura bakmayn uzun oldu biraz