Kpssannesi Kızlar bilgisayar almayı düşünüyorum kpss için bilgisayarım kırıldı baktım çeşit çok 10-15 bin arası önerilere açığım yardımcı olur musunuz nasıl özelliklere bakmalıyım.
NmalkoC Kpssannesi benim ve babamın dell dizüstü vardı memnunduk ama sattım 2 sinide çünkü birsüre sonra batarya problemi ws çok uzun ömürlü olmuyor en iyisi tablettende çalışabilirsiniz zaten 10/15 civarı ancak tablet alırsınız ben samsung galaxy s7 fe kullanıyorum 3 yıl oldu çok memnunum
mrbld Kpssannesi video izleme, araştırma yapma vs yapacaksanız macbook öneririm şarjı ve tasınması muazzam kolaylık🌸, bana göre eksi tarafı word excel aktif kullanıyorsanız microsoft tan sonra zor geliyor 😅
Kpssannesi Sunismyson evet 2014 de Acer bilgisayarım vardı artık ömrü bitti şarj sıkıntı oldu hoparlör derken en son ekran kırıldı bende onun gibi uzun ömürlü bir bilgisayar olsun dedim işimi gorecek cocuklarin ödevime benim kpss işine yarayacak şekilde.
Torpiktospa Sadece kpss için düşünüyorsanız iyi bir apple tablet işinizi görmez mi ? 10-15bine çok düşük bilgisayar gelir bence ya. Kısa ömürlü olur.
Torpiktospa Kpssannesi Ipad 10.nesil var dediğiniz fiyata uygun olarak. Onun dışında ipad air 2.el bulabilirsiniz belki 20bin bandında
Kpssannesi Torpiktospa hımm bakayım yine ama eşim bilgisayar alma taraftarında sanki iPad söyledim pek oralı olmadı. Bilgisayar öneriniz var mı peki.
Sat_123 Sat_123 valla öyle ya çok pahalı herşey iyisi olsun ucuz olsun napalım🫶😂evden çalışıcam bende kısmetse ama bu ara lcw de geçici eleman alınıyormuş haftada 2 gün veya 4 gün diye ona göre maaş oluyomuş yüksek diyorlar ama tam araştırmadım