hilaltasdan5 Kızlar yarın bebeğime verem aşısı yapılacak,içinizde yaptıranlar var mı yen etkisi oldu mu,çok huzursuzlanıyorlar mı çok tedirgin oldum🥺
kubrasahii hilaltasdan5 Yaptırdım 2 aylıkken oluyor zaten ateş oldu 39 derece ıslak bezle alnına ve koltuk altına soğuk pres yaptık 10 dk düstü ateşi ama gece boyunca takip ettim yükselir diye huysuzluk yapmadı benimkinde
bebegimgeldi hilaltasdan5 yan etki olarak huzursuzluk yapmıştı bir de atesi çıkmıştı bizde ,calpor verebilirsiniz bu durumlarda ertesi gün zaten düzeliyor merak etmeyin uzun sürmüyor
gklpsln hilaltasdan5 bizde de ateş yapmadı yalnızca o gün huzursuzluk ve uykuya direnç gösterdi. Ertesi güne gayet sağlıklıydı. Ateşi çıkarsa da doktorumuz fitil vermemizi tavsiye etmişti ama çok şükür ateş olmadı. Tedirgin olmanıza gerek yok inşallah ateşsiz sağlıklı bir şekilde atlatırsınız
eminemaalin hilaltasdan5 bizim bugün oldu. Huzursuzluk var ateş var perişan oldum. Ama her bebekte olacak diye birsey yok. Ateşi en fazla 37.8 gördüm ilk günümüz halsiz zorla uyutuyorum. Herhalde 3 gün böyle geçecek 😩 calpol veriyor doktor 4 saat aralıklarla ben 3 seferdir aralıklı icirdim biraz ondan kaynaklı durdu. Ateş kontrolü ve 3 gün banyo yasak. 3 gün boyunca biraz üstüne dusmeniz lazim beklenmektedir istemiyor mamayi az az zorla iciriyorum. Hazırlıklı olun biraz Zorlu bir 3 gün. Şansınız varsa hiçbir yan etki olmadan da atlatabilirsiniz
bebegimgeldi hilaltasdan5 calpol .bize doktorumuz fitil onermemisti çok kucuk olduğunu için. Zaten calpolda yeterli olur
eminemaalin hilaltasdan5 Allah razı olsun inş. Yapıldıktan sonra ne olur ne olmaz siz gene calpol verin ister istemez üç yerden asi yapılıyor. Agrisi olur illaki. İnş. Sizin bizim gibi olmaz. Hemşire ve doktor sizi yönlendirir zaten. Ateşi olursa da calpol verirsiniz aralıklı ince giydirirsiniz üstünü ki inş. Olmaz 🤲
bebegimgeldi hilaltasdan5 aynen canım öyle yaparsın atesi çıkmasa bile ver huzursuz oldugunu hissettiğin an
1z_ulaal hilaltasdan5 ben yaptırmadım sadece 1 aylık olanı yaptırdım gerisini yaptırmadım aklım olsaydı onuda yaptırmazdım
fatmanurrclkk58 hilaltasdan5 bizimde yarın verem aşımız var bende merak ediyorum nasıl bi sürecimiz olucak hayırlısı olsun bakalım 🫠