tugbayyyyy Kızlar sizin başınıza geldi mi neler yaptınız memede uykuya dalıyor onun dışında kendi kendine sadece bebek arabasında yada arabada uyuyor
amabanavardediler tugbayyyyy keşke olsa da söylesem benim kızım bebek arabasında uykusu gelse bile ağlar emzirmemi ister arabada bile emer o yüzden bir yere rahatça gidemiyorum malesef
tugces09 tugbayyyyy kaç aylık bebiş? Benimki 4 buçuk aylık aynı durumu yaşıyoruz. 5.ayda düzen kurmaya caliscam su atağı geçirdiğimiz de ama bende iyice alışır diye korkuyorum
duruzehrak tugces09 Meraba ne yaptınız benim bebeğim de memede uyuyor sürekli uyanıyor gece suan 4 ay 8 günlüğüz
amabanavardediler tugbayyyyy bilmiyorum ama kafayı yiyecem eşimle münasebet kalmadı bakım yok hiçbirşey yapamıyorum 11de uyuttum 45 dk kucağımdan indiremedim yine uyandı ve hala uyanık sabrım kalmıyor yavaş yavaş
tugces09 tugbayyyyy bence geç değildir hiç bisey icin.. ilk 1 sene desteksiz uyumalarini beklemiyorum ben zaten de sonrası için düşünülebilir desteği kesmek falan..
aysssssss Bnmki 9 buçuk aylık asla başka şekilde uyumuyo bide hastayken yanımda yatırdm beşiği de bıraktı 12 den beri uyutuyorm besige koyuyorum uyaniyo eşim bile bizimle uyumuyo bebekleriniz küçükmüş çaresine bakın valla çok kötü bisey
livosss 8 aylık benim bebeğimde sadece emerek uyuyor ve beşikte asla yatmıyor yatakta üç kişi yatıyoruz mecbur. Gece sürekli ağlayarak uyanıyor emmek istiyor emmeden asla geri uyumuyor nasıl düzelecek bilmiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
tugces09 duruzehrak 5 buçuk aylık oldu daha da kötü oldu uykular artık atak mı diş mi çözemedim. 7 buçuk gibi uykuya götürüyorum uyuyor ama saat başı uyanıyor omzumda pış pış yaparak geri döndürüp yatırıyorum bazen yatağında kesinlikle yatmıyor koyduğum gibi uyanıyor meme istiyor veriyorum o şekilde uyuyor 😬