egeninmother Bebekleriniz konuşuyor mu ? Bizim ki havhav , ayy , dede , eda diyor anne baba demesini bekliyorum çok mu erken yada 😂😂 ne yapmam gerekiyor kitap okuyoruz etkinlikler de yapıyoruz
atlass1 egeninmother yaptığınız herşeyi anlatın tek tek söyleyin kedi köpek kuş sesler vs kartlar alın bolca kitap okuyun ama en önemlisi ona anlatın yüzüne dinlemese bile tanıtın gösterin onlar kaydediyorlar zamanı gelince hiç beklemediğiniz biyerde söylüyorlar🥲 oğlum 14 aylık çok şükür çok konuşurum onunla söylediklerimi yaptım hep baya bir kelimesi var☺️
annebalim_ egeninmother pazartesı Bızde yas dıyorız ınsallah anne baba mama cıs ham Allah attım al gel gıbı şeyler dıyor henüz ama Benımkı çok sosyal hergun anneanne Babanne gıderız kuzenleriyle oynar çok kişiyle bırlıkte ona bağlıyorum ben ve ekran da arada acıyorum bes dklık olsa da malesef ☹️
mysozclk egeninmother Allah Anne Baba Teyze Dede Nene Tak Buu Kedi kopek ve tavuk gorunce acayip bı ses cıkarıyor yazamadım 😂😂 ama hepsını bılıyor getir derım tek tek hangisini dersem getirir gün içinde telefonla konusurum alır elınde kendı anlatır 😂😂 ne dıyor hıc anlamıyorum onu ama asla susmaz evde surekli konusuyorum 1 yasına gırdık dun tv bakmıyor ama telefondan acıyorum ara ara ama ona bakarken de aa bak bu kedi yada bak Alkıs yapıyor sende yap hadi tam dalmasına hipnoz olmasına izin vermıyorum kuzenlerinin adlarını konusurken Mina aradı dıyorum Mina der bide arven var onu da soyluyor konusmaya cok hevesli susmuyor da ıns hep boyle gıderız 🫠🤲
ozr42 egeninmother bugün 1 yaşına girdi dede ,baba, mama ,adda ve araba sesi çıkartıyor arabaları sürünce 😂 bence çok normal her çocuk bir değil. Arkadaşımın kızıda 10 gün sonra girecek mama,baba,anne,dede,gel,hav,mö diyo.
pnrtrk Evde ne kadar Allah Allah diyosak çocuk Allah Allah diyor 😂😂😂 birkaç kelimesi var 1 yaşında. Hiç ekran görmedi konuşuyorum birlikte bişeyler yapıyoruz bolca dışarı çıkıyorum öyle çok bişry yapmadım
egeninmother annebalim_ maşlalh bayağı konuşuyor darısı bize bende çok aktivite yapıyorum ama bilemedim
annebalim_ mysozclk masallah 😍Benım arkadaşın kızı da öyle hevesli baya benımkıde erkek olmasına rağmen ıyı şükür anne baba mama ham cıs Allah gel hadı al dıyor