Livmom smyytgba 2 aylığız ve doğduğundan beri aptamil 1 kullanıyorum her mama gibi gaz yapıyor tabi ama kilo artışı iyi gidiyor
sedefff2023 smyytgba ben bütün mamaları denedim hiç birini içmedi bazıları kabız yaptı 15 aylık aptamil kullanıyoruz kilosu da yerinde çok şükür bence deneyin
smyytgba bekt55_ bende hipp kullanıyorum ama niyeyse bebeğimi rahatsız ediyor hissiyatı var o yüzden bide aptamil kullanmaya karar verdim
Okaymam smyytgba prosyneo kullanıyorum en başından bari 2haftaya kadar da 3e gecicez 🥲 piyasadaki diğer mamalara göre temiz içerikli. Gaz/kabız gibi problemimiz de olmadı ve hiç reddetmedi. Umarım sizin bebise de yarar 🙏🏻
bebek2anne1 Livmom düz aptamil mi kullanıyorsunuz? Kilo alımı ne kadar ileride benim kızım hangi mamayı denediysem kilo aldıramıyoruz her gittiğimde doktor az diyor ve coğu mamayı denedik
leylannpembemontu Doğduğundan beri aptamil kullanıyoruz şu an 8 aylık hala devam gaz olmaması için köpürtmeden çalkalayın aşağı yukarı değilde dairesel ve önce su sonra mama olacak şekilde
[silindi] smyytgba bende 10 aydır aptamil kullanıyorum tüm markaları denedim piyasadaki çoğu gaz yada kabız yaptı bize en çok yarayan aptamil oldu tadınıda seviyor hiç bir sıkıntı yaşamadık onunla, mama işi biraz bebekten bebeğe değişiyor hangisinin iyi geleceği denemeden anlaşılmıyor
prensesannesi75 smyytgba doğumdan beri SMA optipro kullandık. Hiç gaz sıkıntısı yaşamadık,kilo alışı falan da gayet iyi gitti. Şu anda 1 yaşında hâlâ kullanıyoruz.
Livmom bebek2anne1 evet düz aptamil ama Çok gaz yapyor doktora danışarak Belki Aptamil conforta gecerz Damla kullanyorm gaz icin ama Bilemedim kilo alımı iyi gidiyor Aptamilden baska kullanmak istemiyorum da
bebek2anne1 Livmom kaç aylık bebeğiniz ? Benim 40 günlük. Kaç cc veriyorsunuz kaç saatte bir besliyorsunuz belki ben az veriyorumdur bilemedim ona göre çoğaltıcam yada doktorla görüşeceğim
Livmom bebek2anne1 Benimki 2 ay 20 günlük 120cc içiyor ama sadece mama ile besleniyor ve hesaplarken kilosu ile 150 çarpı yapyorm o şekilde ne kadar içmesi gerekli ckyor örn 5×150 750 cc içmesi gerekiyor toplamda kilosunun 150 katı 3 saate bir beslyorm
asenauras bebek2anne1 40 günlük bebek 2-3 saatte bir çok rahat 60 ml mamayı bitirir. Daha fazlasını içmek bebeğinizin iştahına bağlı. Doktora sorarsanda bebek ne kadar isterse o kadar ver diyecektir. Ama en iyi sen bilirsin bebeğinin kaç ml içince doyduğunu. Denemek için 90 ml mama yap 1 gün bogunca her beslemede. Bak bakalım kaç ml içiyor. Diğer günlerde ona göre devam edersin. Bu biraz deneme işi
baharrr_06 Aptamil pronutra 1 kullanıyoruz kilo alımı çok güzel bence gaz illaki oluyor içtikten sonra mutlaka çıkarıp öyle uyutuyorum tekrar uyanmıyor
bebek2anne1 Livmom çok teşekkür ederim açıklayıcı oldu baya şuan ne yapmam gerektiğini daha iyi anladım. İlk oğlumda hep emzirdim şuan kızımda mama veriyorum benimde kızım sadece mamayla besleniyor ve kafam cok karışıyordu şuan daha net anladım :)
asenauras smyytgba bana doktorum anne sütüne en yakın mama olarak Hipp 1 keçi sütü bazlı mamayı tavsiye etti. Sindirimi anne sütü gibi çok kolay, gaz yapmıyor, keçi sütü bazlı olduğu için daha besleyici. Ben 6 aydır kullanıyorum çok memnunum.
bebek2anne1 asenauras 60 ile doymuyor 90 yapıyorum 1 saat sonra istiyor veriyorum 30 cc daha bir daha ki beslenmesinde 120 yapıyorum bu sefer zar zor bitiriyor ve günde mutlaka 1 defa kusması oluyor. Gerçi 60 cc içince de hemen içmiyor ağzında çok geveliyor ilk çekişte hızlı çekiyor ⅗ yutkunmada bekliyor geveliyor bitirine kadar canım çıkıyor 60 cc de de öyle 120 cc de bahsettiğim gibi yapıyor. İşte bu yüzden çok kafam karışıyor kızım bi 120 istiyor bi 60 ama bitirmesi işkence resmen .